Porin Nopea Racingin riveistä joukkueen ykköskuljettaja Timo Lahti oli poissa ja Daniel Henderson oli nyt toista kertaa mukana porilaisten riveissä. Teemu Lahti, Rasmus Broberg ja Max Koivula täydensivät porilaisten joukkueen. Kotijoukkue Wasamat oli totutusti matkassa joukkueella Alexander Edberg, Niko Siltaniemi, Niklas Säyriö ja Aarni Heikkilä. Kotkat ja Sand Blowers luottivat samoihin kokoonpanoihin kuin edellisessä osakilpailussa.

Porin Nopea Racing ei jättänyt Nokian radalla mitään arvailujen varaan, vaan ajoi kilpailun voittoon 36 pisteellään. Ruotsalaisvahvistuksen Henderson ja Broberg olivat vireessä ajaen 15 ja 12 pistettä. Teemu Lahti ajoi uransa 100. SM-liigakisan saalistaen seitsemän pistettä. Koivula ajoi porilaisille kaksi pistettä. Wasamat jäi kotikilpailussa voittajista kuuden pisteen päähän. Joukkueen paras pistemies oli kymmenen pisteen Siltaniemi. Edberg ajoi yhdeksän ja Säyriö kahdeksan pistettä. Heikkilän saldoksi tuli kolme ajettua pistettä.

Kilpailun kolmannesta sijasta ja samalla liigan pronssista käytiin huima kamppailu, joka ratkesi vasta uusintaerässä. Siinä kohtasivat joukkueidensa hahmot Sand Blowersin Timi Salonen ja Kotkien Niilo Vuolas. Salonen otti startista kärkipaikan itselleen karaten samalla erän voittoon. Tämä ratkaisi pronssin Sand Blowersille, Kotkien jäädessä neljänneksi.

Mestaruus oli porilaisjoukkueelle kolmas peräkkäinen. Se kukisti Wasamat lopulta neljän sarjapisteen turvin. Sand Blowersin ja Kotkien välille jäi eroa kaksi sarjapistettä.

Tulokset:

1. Porin Nopea Racing, PMK 36: Teemu Lahti 7, Rasmus Broberg 12, Daniel Henderson 15, Max Koivula 2

2. Wasamat, PirMM 30: Alexander Edberg 9, Niko Siltaniemi 10, Niklas Säyriö 8, Aarni Heikkilä 3

3. Sand Blowers, HyMK 21+3: Timi Salonen 14+3, Toni Hyyryläinen 5, Jere Lehtonen 2, Jarkko Kunnaskari 0

4. Kotkat, SeMK 21+2: Antti Vuolas 9, Niilo Vuolas 12+2, Janne Koivula 0, Pessi Sillanpää 0

Speedwayn SM-liigan sarjatilanne 8/8 8.9.2018

1) Porin Nopea Racing 8 ottelua (+316 eräpistettä) 38 sarjapistettä

2) Wasamat 8 (+272) 34

3) Sand Blowers 8 (+123) 21

4) Kotkat 8 (+140) 19