KTM -kuljettajat ovat vahvasti mukana mestaruustaistossa ja KTM tarjoaa kutsutuille VIP-vieraille aitiopaikan kilpailun seuraamiseen, sillä teltan välittömässä läheisyydessä ajetaan kierroksen kolmas erikoiskoe. KTM VIP toimii myös KTM:n SM-kuljettajien huoltopisteenä, jolloin kuljettajia on mahdollista tavata teltalla.

Joukkue SM-kilpailu ajetaan lauantaina 29.9. ajettavan SM-osakilpailun yhteydessä ja ensimmäiset kuljettajat lähtevät reitille klo 09:00.

KTM VIP-teltta on avoinna lauantaina klo 9-16. Teltalla on tarjolla virvokkeita ja pientä purtavaa koko päivän ajan. Lounas tarjoillaan klo 11-14. KTM VIP-teltta sekä kilpailukeskus sijaitsevat Vantaan Vauhtipuistossa, Lavangon motocrossradalla, osoitteessa Katriinantie 31, 01530 Vantaa.

Uudistuneen GDPR-lain puitteissa KTM ei voi lähettää tätä kutsua henkilökohtaisesti ilman erikseen annettua markkinointilupaa. Voit antaa markkinointiluvan ja saada sinua koskevat KTM –tapahtumakutsut ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi rekisteröitymällä täällä