Kutsuvieraita oli ovella vastaanottamassa Biketeamin toimitusjohtaja Tomi Kurkilahti, myymäläpäällikkö Juho Lari, BMW:n myyntipäällikkö Tapio Rouhiainen sekä moottoripyörä- ja varustemyyjä Sanna Pukkila.

Tapio Rouhiaisen pitämän lyhyen tervetuliaispuheen jälkeen kutsuvieralla oli mahdollisuus tutustua uusiin tiloihin. Tilaa on runsaasti, kaikkiaan 1600 neliömetriä.

BMW:n osasto

Tilaa on runsaasti.

Takaosassa huoltopuolella oli "talvehtimassa" kymmenittäin pyöriä, jotka odottavat talven aikana tehtävää huoltoa, jolloin ne ovat keväällä valmiina aloittamaan uuden ajokauden.

En ole myytävänä, olen talviunilla zzz. Talviunien aikana pyörät huolletaan kevääksi ajokuntoon.

Biketeamin toimitusjohtaja Tomi Kurkilahti oli tyytyväinen uusiin tiloihin. Liikkeeseen on rakennettu Suomen toiset BMW:n "virallisen tason" myymälätilat (ne toiset ovat Biketemin Turun myymälässä) ja Triumphille on tulossa vastaavat. 1600 neliömetriä mahdollistaa pyörien sopivan väljän asettelun.

Toimitusjohtaja Tomi Kurkilahti. Mies oli tyytyväinen uuteen myymälään ja siihen, miten asiakkaat ovat sen jo löytäneet.

Paikalla olivat myös SMOTO:n puheenjohtaja Marja Kuosmanen ja erityisasiantuntija Aki Lumiaho.

Kutsuvieraiden joukossa olivat muun muassa SMOTO:n puheenjohtaja Marja Kuosmanen sekä SMOTO:n erityisasiantuntija Aki Lumiaho.

– Pyörän laitoin jo talviteloille, mutta motoristien edunvalvonta pitää edelleen kiireisenä. Lähiaikoina menemme tapaamaan muun muassa liikenneministeri Anne Berneriä, Marja Kuosmanen kertoi.

Pasi Tanninen (kuvassa oikealla) loihti kutsuvieraille maittavaa street foodia.

Illan ruokatarjoilusta vastasi Pasi Tannisen omistama Iloisen Pojan Street Food Bar.

– Kastikkeista lähtien kaikki on itseni kehittelemiä, valmistamia ja näin ollen lisäaineettomia. Iloisen Pojan Street Food Bar toimii Partolan Citymarketin piha-alueella tuossa ihan lähellä. Olemme auki tiistaista perjantaihin 10.30-14.30. Keväällä jälleen pidennämme aukioloaikoja, kertoi Pasi Tanninen loihtiessaan herkullista ruoka-annosta.

Steet food maistui kutsuvieraille.

Seinäjokelainen trubaduuri Jukka Järvenpää huoleti illan musiikkitarjonnasta.

Missä olet seikkaillut moottoripyörälläsi? Merkitse tarralla kaukaisimmat kohteet seinällä olevaan karttaan, kehoitti kartan vieressä oleva teksti.

Kutsuvierasilta sujui leppoisasti seurustellen.

Olen myyty, luki joidenkin pyörien kohdalla, mutta ei hätää, usea pyörä odotti vielä uutta omistajaa.