Royal Enfield esitteli viime vuonna EICMAssa kaksi uutta 650-kuutioisella kaksisylinterisellä moottorilla varustettua mallia, Continental GT:n ja Interceptorin. Mallit on suunnattu paitsi merkin vahvan aseman säilyttämiseen kotimarkkinoilla myös maailmanvalloitukseen. Valmistusta on hiottu melko pitkään ja hartaasti, ja mallit pääsivät tuotantoon vasta äskettäin.

Siksi on oletettavaa, että mitä tahansa RE esitteleekään EICMA:ssa, se perustuu uuteen kansainväliseen levitykseen sopivaan moottorikonseptiin.

Kuvassa näkyvän pyörän siluetti peitteen alla on varsin samantyyppinen kuin Triumphin Bobberissa, joten se voi tietysti perustua myös Royal Enfield Classic 350:een tai 500:een.

Retrotyyli näkyy pyöreästä etulyhdystä, matalista ja leveistä sarvista sekä istuimen mallista. Kuvaa katsellessa bobber vaikuttaa todennäköisemmältä, sillä baggerissa linjan pitäisi olla selvemmin taakse mentäessä alaspäin suuntaavampi ja yhtenäisempi.

Viikon kuluttua olemme viisaampia joka tapauksessa. 

RE:n alkuperäinen Instagram-postaus löytyy täältä.

Aiheesta aiemmin: Royal Enfield lähtee maailmanvalloitukseen kahdella uudella 650-kuutioisella kaksisylinterisellä mallilla