Kaksipyöräisissä Brembo kertoo vuoden 2018 olleen täydellistä dominointia. Mestaruudet menivät merkin jarruilla varustetuille pyörille seuraavissa ratamoottoripyöräilyluokissa: MotoGP, Moto2, Moto3, WSBK World Superbike, World Superstock 1000, SuperSport 600, SuperSport 300 ja MotoAmerica Superbike.

Brembo keräsi mestaruuksia lisäksi offroad-puolella motocrossissa (MXGP, MX2), Trialissa ja X-Trialissa sekä Dakar-erämaarallissa.

Brembo on valmistanut MotoGP:ssä käytettyjä tuotteita vuodesta 1978, ja sen tuotteilla on voitettu 481 Grand Prix -kisaa ja 30 kuljettajien sekä 31 valmistajien maailmanmestaruutta.

Formula 1 -sarjaan Brembo on osallistunut vuodesta 1975, minä aikana sen jarrutuotteilla on voitettu 404 GP-kisaa sekä 25 kuljettajien ja 26 autovalmistajien maailmanmestaruutta, kerrotaan Brembon tiedotteessa.

Ensi vuonna kaksi uutta E-luokkaa

Brembon GP4-MS, GP4-RX ja GP4-RS -satulat.

Brembon GP4-MS, GP4-RX ja GP4-RS -jarrusatulat.

Vuonna 2018 se on saavuttanut mestaruuksia autopuolella GP2, GP3, European F3, Super Formula, Le Mansin 24 tunnin kisassa, Blancpain GT -sarjassa, IMSA WeatherTech SportsCar -sarjassa, Pirelli World Challenge GT -sarjassa, SCORE International Overall & Trophy Truck -luokassa, SCORE International Tecate SCORE Baja 1000:ssa ja rallimestaruuudet WRC-, WRC2- ja WTCR-luokissa.

Ensi vuonna Brembo aikoo jatkaa menestystarinaansa kaikissa luokissa. Lisäksi se osallistuu kahteen kokonaan uuteen luokkaan: ABB FIA Formula E -mestaruussarjaan ja FIM Enel MotoE World Cup -mestaruussarjaan.