Spektria on naisille suunnattu malli  Rukka Armaprotection sarjaan. Sen erittäin kulutusta ja hankausta kestävä sekä 100% vedenpitävä ja hengittävä Gore Tex Pro 3-kerroslaminaatti on yhdistetty hankausta kestäviin Armacor-vahvikkeisiin olkapäillä, kyynärpäissä sekä polvien alueella.

Kun Spektria-asun pukee irrotettavan Outlast lämpövuoren kanssa, on ajomukavuus huipussaan jopa kylmässä tai märässä säässä.

Lämpimämmillä ajokeleillä tuuletusaukot vartalon sivuilla ja selässä takaavat viilennyksen. Kauluksen sisällä niskassa on integroitu joustava Gore-Tex-kaulus, joka voidaan piilottaa omaan taskuunsa.

Välttämättömät matkatavarat mahtuvat hyvin kahteen vedenpitävään taskuun takin helmassa tai sisäpuolella oleviin taskuihin.

Housuissa on irrotettavat Rukka Defence & Comfort -henkselit, vetoketjulliset tuuletusaukot reisissä sekä yksi vetoketjullinen tasku pieniä tavaroita varten. Rukka AirCushion ja Antiglide Keprotec-luistonesto takaavat pidon ja ilmankierron ajotilanteessa.

Spektria takki on varustettu naisille mitoitetuilla D3O LP1 olka- ja kyynärsuojilla (EN 1621-1 2012) sekä Rukka D3O Air All Back -suojalla (EN 1621-2 2014). Spektria housuissa on naisille mitoitetut D3O LP1 lonkka- ja polvisuojat (EN 1621-1 2012).

Spektria takkia (899 €) on saatavilla helmikuusta alkaen ko’oissa 34-48 mustana mustilla, hopeisilla, keltaisilla tai pinkeillä heijastimilla. Housuja (699 €) on saatavilla mustana normaalimitoituksella ko’oissa 34-50, pitkällä lahkeella 36-42 ja lyhyellä lahkeella 34-48. 

Rukan uusi naisille suunnattu Spektria-ajoasu.

Rukan uusi naisille suunnattu Spektria-ajoasu.