Motorcycle Cruiserin jutussa todetaan, että musta eliksiiri on osa See See Motorsin yrityskulttuuria ja upotettuna syvälle heidän geenistöönsä. Kahvin aromi kietoo sinut haltuunsa heti, kun astut sisään heidän See See Motor Coffee -kauppaansa Portlandissa, Oregonissa. 

Siirrettävä kahvikioski, Motor Coffee Bike, perustuu sivuvaunulla varustettuun vuosimallin 2014 Ural cT:hen, jossa on neljä vaihdetta eteen ja yksi taakse.

Pyörän rakensi See Seen Thor Drake.

Sivuvaunuun on asennettu La Marzoccon espressokone sekä 98,4 litran puhdasvesitankki takaamaan häiriöttämän kahvinvalmistuksen.

Vaunussa on lisäksi pesuallas, jäähdytin ja 220 / 110 voltin virtapaneeli. Vaunuun jäi myös runsaasti varastotilaa vesitankista ja espressokoneesta huolimatta, joten kaikki baristan tarvitsema kulkee mukavasti mukana. Popup-sateenvarjo täydentää hienouden ja takaa ulkokäyttömahdollisuuden.

Motor Coffee Bikea käytetään vuoden 2019 aikana kaikissa tilaisuuksissa, missä See See Motors / Coffee on promoamassa toimintaansa. Yrityksen slogan "Brewin’ Coffee, Roastin’ Tires!", tuntuu sopivan hommaan varsin hyvin.

Miksi meillä ei näy mitään tämäntapaista? Onko idea vain niin hurja, vai estääkö lainsäädäntö homman toteuttamisen?

See See Motorcyclesin sivuille pääset tästä.

See See Motorcyclesin sivuvaunu-Uraliin rakentama kahvikioski.

See See Motorcyclesin sivuvaunu-Uraliin rakentama kahvikioski.