Sopimus astuu voimaan 22.4.2019 jolloin myös ensimmäiset laitetoimitukset aloitetaan jälleenmyyjille sekä uusi sivusto www.kymco-suomi avataan.

Jakelu rajoittuu vuodelle 2019 moposkoottereihin sekä mönkijöihin, mutta laajenee vuodelle 2020 kattamaan myös mm. moottoripyörät sekä mobility ajoneuvot.

Snellman Motosport / GLE Oy Snellman Motosport on Porvoolainen perheyritys ja pitkänlinjan moottoripyörätoimija. Liikkeen perustaja Harry Snellman on toiminut moottoripyöräalalla yli 35-vuotta.

Yritys toimii mm. Beta moottoripyörien ja mopojen, Camso telasarjojen sekä Liqui Moly Motorbike -tuotteiden maahantuojana.

Kwang Yang Motor Co, Ltd. (KYMCO). Kymco on Kwang Yang Motor Co, Ltd:n käyttämä myyntinimike. Yhtiö valmistaa mm. skoottereita, moottoripyöriä ja mönkijöitä. Kymco on Taiwanin suurin ja yksi maailman suurimmista valmistajista.

Yhtiö perustettiin vuonna 1963 valmistamaan Hondalle moottori- ja vaihteistokomponentteja. Myöhemmin Hondasta tulikin merkittävä Kymcon omistaja ja ensimmäinen moottoripyörä valmistui vuonna 1970.

Markkinointi "Kymco"-nimen alla alkoi vuonna 1992 ja vuonna 2003 yhtiö osti takaisin Hondan omistusosuuden keskittyen Kymco-brändin kehittämiseen sekä maailmanlaajuiseen markkinointiin. Vuonna 2018 Kymco valmisti yli miljoona ajoneuvoa ja niitä myytiin yli 100 maahan.