– Täytyy sanoa, että viime syksyllä, kun aloin laittamaan omaa tiimiä kasaan IRRC-sarjaan ajatukseni harhailivat ja alkuun aloin jopa miettimään että miten selviän kaikesta tästä lisävastuusta harjoittelemisen & treenaamisen lisäksi. Aika nopeasti sain kuitenkin tarvittavat tukijat sekä henkilöt ympärilleni. Talven aikana ajatukset ovat kirkastuneet ja olen täysin levollisin mielin lähdössä viikonlopun avauskilpailuun. Menestykseni ei todellakaan tule jäämään tiimistä tai kalustosta kiinni, enää minun pitää vain ajaa ja ottaa se voitto, kertoo Naulankanta 38 Motorsportin Erno Kostamo.

Tällä kaudella Erno haluaa antaa takaisin faneille ja tukijoilleen ja näin ollen yhteistyössä Euroopan suurimman prätkäkaupan XLmoton kanssa he lanseeraavat koko kauden kestävän kisan, jossa Ernon seuraajilla on mahdollisuus voittaa huikeita lahjakortteja XLmoton verkkokauppaan, sitä suurempi lahjakortti mitä paremmin Erno sijoittuu kisassa.

XLmoto on vakuuttunut Ernon menestysmahdollisuuksista ja jakaa lahjakortteja perustuen Ernon kisamenestykseen:

– Erno voittaa kisan - yksi Ernon seuraaja voittaa 200€ lahjakortin

– Erno sijoittuu toiseksi tai kolmanneksi - yksi Ernon seuraaja voittaa 150€ lahjakortin

– Erno sijoittuu neljänneksi tai viidennenksi - yksi Ernon seuraaja voittaa 100€ lahjakortin

Kauden ensimmäinen kilpailu ajetaan tulevana viikonloppuna. Mikäli haluat osallistua lahjakorttikisaan ja seurata vauhdikasta katuratakuljettajaa käy seuraamassa Ernon & XLmoton instagram sivuja, siellä julkaistaan lisätiedot.

Lahjakortit jaossa IRRC-sarjan osakilpailuissa: 11.-12.5. Hengelo, 14.-16.6. Imatra, 13.-14.7. Terlicko, 26.-28.7. Chimay, 17.-18.8. Horice, 21.-22.9. Frohburg.

(Yksi lahjakortti per kisaviikonloppu perustuen Ernon sijoitukseen viikonlopun totaalissa, voittajan tulee olla Euroopasta)

https://www.instagram.com/ernokostamo38/

https://www.instagram.com/xlmoto/

https://www.irrc.eu/