Husqvarna Street malliston koeajot 2019:

  • 27.5. Jyväskylä, Kari Vehniäinen Racing, klo 10-18.
  • 5.6. Tampere, suuri koeajopäivä, klo 12-18
  • 6.6. Turku, suuri koeajopäivä, klo 12-18
  • 7.6. Helsinki, suuri koeajopäivä, klo 12-18

Suuret koeajot järjestetään paikkakuntien Messukeskusten piha-alueella ja koeajajaksi voi rekisteröityä ennakkoon osoitteessa https://moottoripyorienkoeajopaiva.messukeskus.com/

Jyväskylän koeajopäivä järjestetään yhteistyössä Nurmi MP:n kanssa ja tapahtumapaikkana on Nurmi MP:n piha-alue.

Husqvarnan 2019 katupyörämallisto:

Svartpilen 701

Mallivuodelle 2019 julkaistu uutuus täydentää Real Street -malliston ja tarjoaa Flat track -tyylisen muotoilun suorituskyvystä ja tyylistä tinkimättä. Yksityiskohdat huomioiden viimeistelty pyörä on varustettu markkinoiden tehokkaimmalla yksi-sylinterisellä moottorilla, josta irtoaa 75 hv ja 72 Nm vääntöä. Täysin säädettävä WP:n alusta yhdessä Brembon jarrujen ja Boschin viimeisimmän ABS -teknologian kanssa luo äärimmäisen toimivan kokonaisuuden pyörän käyttötarkoitus huomioiden.

Svartpilen 401

Svartpilen 401 tarjoaa premium-luokan vaihtoehdon alle 500 cc moottoripyörien segmenttiin. Husqvarnan uraauurtavassa hengessä Real Street -mallisto esittelee uuden ajan moottoripyörän yhdistämällä karsitun ulkomuodon viimeisimpiin teknisiin ominaisuuksiin.

Vitpilen 701

Vitpilen 701 tarjoaa kuljettajalleen minimalistisen tyylin yhdistettynä autenttiseen ajokokemukseen. Poiskytkettävät Boschin ABS -jarrut ja luistonesto, sähköinen ride-by-wire -kaasu, molempiin suuntiin toimiva vaihdeavustin ja muut varusteet tekevät ajotuntumasta kevyen. Puhutteleva ulkomuoto yhdessä suorituskykyisen DOCH -moottorin kanssa tekee Husqvarnan Vitpilen 701 -mallin poikkeuksellisen mielenkiintoiseksi.

Vitpilen 401

Luotettavalla ja vähäpäästöisellä DOCH -moottorilla varustettu Vitpilen 401 on ketterä kaupunkipyörä erinomaisella teho-paino -suhteella. Muotoilultaan erottuva ja korkealuokkaisista komponenteista valmistettu A2 -luokan moottoripyörä tarjoaa LED -ajovalot, luistokytkimen, WP:n alustan, poiskytkettävät ABS -jarrut ja monia muita ominaisuuksia.

701 Supermoto

Husqvarnan 701 Supermoto on päivittynyt uudella, vähäpäästöisellä OHC -moottorilla (EURO 4) joka haastaa isompasakin leikkisällä luonteellaan. Suorituskykyinen, ketterä ja helposti käsiteltävä kokonaisuus painaa vain 145 kg, mikä tekee siitä segmenttinsä monipuolisimman moottoripyörän.

Kaikkien 701 Supermoto -mallien omistajille suunnattu Mauno Hermusen ajokoulutuspäivä järjestetään kesällä 2019.

701 Enduro

Täysin offroad -kykyinen katumoottoripyörä on kevyt ja käsiteltävä kokonaisuus, joka on vaivaton viedä kaduilta poluille. Monipuolisessa pyörässä on liuta ominaisuuksia, joiden ansiosta se soveltuu hyvin myös pitkille matkoille, mutta sopii myös kaupunkiin ja jokapäiväiseen liikkumiseen.

701 Enduro -mallien omistajille järjestetään Juha Salmisen ajokoulutuspäivä helpoilla enduroreiteillä kesällä 2019.
Tervetuloa koeajamaan!