BMW K 1300 S Motorsport

BMW:n määritelmän mukaan K 1300 S Motorsport kuuluu sporttisten matkapyörien kategoriaan. Pyörässä on automaattisesti mukana ABS-jarrut, ja uutena värinä Black storm metallic, Light white sekä Lupine blue metallic, joissa on lisäkoristeena punaisia juovia.

Lisäksi siinä on HP:n vanteet, Akrapovicin vaimennin ja  HP:n jalkatapit sekä matkustajalle että kuskille.

Titanium silver metallic / Sapphire black metallic ja Racing red / Sapphire black metallic/ Alpine white 3 -värit eivät ole enää saatavilla. Pyörä tulee markkinoille 1.8.2014. 

BMW F 700 GS

Pari uutta väriyhdistelmää, Alpine White ja Racing blue metallic matt. Valikoimasta poistuvat Red Apple metallic, Ostra grey metallic matt ja Glacier silver metallic.

BMW F 800 GS

Uudet värit Light white ja Black storm metallic sekä Racing red. Alpine white 3 pysyy ohjelmassa, mutta Cordoba blue ja Kalamata metallic matt poistuvat.

BMW F 800 GS Adventure

Uudet värit Alpine white 3 ja Kalamata metallic matt, poistuvia Racing red ja  Sandrover matt.

BMW F 800 GT

Uusi väri Montego blue metallic, Dark graphite metallic ja Light white säilyvät, kun taas Valencia orange metallic poistuu.

BMW R 1200 GS

Mallivuosi 2015 tuo mukanaan sekä GS Adventureen että  RT:hen lisää pehmeyttä moottoriin kampiakselin massan kasvatuksen myötä. Lisäoptiona GS:n voi ostaa BMW:n avaimettomalla järjestelmällä. Systeemillä voidaan langattomasti avata sekä ohjauslukko että tankin lukko. Pyörä käynnistetään starrtinappulasta. Lisäksi pyörään voi valita Shift Assistant Pro -järjestelmän, jolla voi vaihtaa ilman kytkintä.

Uudet värit Alpine white, Frozen dark blue metallic sekä Black storm metallic. Vanhoista värivaihtoehdoista Thunder grey metallic ja Bluefire poistuvat.

 

BMW R 1200 GS Adventure

Myös Adventureen saa avaimettoman järjestelmän sekä Shift Assistant Pron. Samoin siihen voi valita madalletun jousituksen. Kun istuinkorkeutta on vielä alennettu 30 mm 860 mm:iin, niin matalajalkaisemmatkin ylettyvät istuimelta maahan asti. Mikäli lisämadallusta kaivataan, GS:n voi varustaa RT:n istuimella, jolloin saadaan vielä 20 mm lisäpudotus. 

BMW R 1200 RT

Avaimeton järjestelmä optiona sekä San Marino blue metallic / Granite grey metallic matt -kaksiväritys ovat uutuuksia. Samalla Quartz blue metallic poistuu.

BMW K 1600 GT ja GTL

Molemmissa on mallivuonna 2015 Dynamic Traction Control (DTC) eli luistonestojärjestelmä vakiona mukana. Lisäksi niihin saa optiona BMW:n avaimettoman järjestelmän. Lisäksi niihin voi hankkia optiona päivänvaloajovalot sekä mäkilähtöavustimen ja GTL Exclusiven mittariston.

Uusi väri molempiin on Black storm metallic. Pelkästään GTL:ään tulee myös Glacier silver metallic ja GT:hen Light white. Poistuvia värjeä ovat puolestaan Dark graphite metallic (GT ja GTL), Damask red metallic (GTL) sekä Montego blue metallic (GT).

BMW K 1300 R

Uusi väri Sapphire black metallic/ Black satin gloss. Aiempi yhdistelmä Racing red / Sapphire lack metallic poistuneet.

BMW C evolution

Uusi istuin sekä retromuokkaustarkoituksiin saatavia lisävälineitä.