Lauantai:

Kirsi ja supertiimi. Kuva Henk Mannes.

Kirsi ja supertiimi. Kuva Henk Mannes.

"Kiitos Hessel Vd Glind, Jan, Henk & HenkJarno, Tommi ja te kaikki jotka aina olette hengessä mukana. Ilman teidän apuanne en olisi saavuttamassa näitä tavoitteita. Nyt sain otettua sen kauan odotetun askeleen, ja pääsin TOP 10 joukkoon, joten olen iloinen ja helpottunut.

Osaan ajaa. P9 kilpailussa ja uusi henkilökohtainen kierrosaikaennätys 45 on nyt rikki. Kilpailu oli todella kova, mutta olenkin juuri silloin parhaimillani, kun ei voi yhtään antaa löysää minään hetkenä. Huomenna on vielä kilpailu ja taas uusi mahdollisuus."

Kirsi radalla. Kuva Henk Mannes.

Kirsi radalla. Kuva Henk Mannes.

Saturday:

"Thank you Hessel Vd Glind , Jan, Henk &Henk, Jarno and Tommi. All who always support me. Without your help, I can not get these results and level. Now I have taken that step what I have been waiting for a long time. Top 10! I am very happy and proved myself I can ride! P9 in race and new personal laptime record. I hit now 45!time broken. 

It was very good race, good fight and then I am always at my best. When you can’t give up even an eyeflash. Tomorow new race and other possibility."

Thank You #31 Kirsi

Tuuletus! Kuva Henk Mannes.

Tuuletus! Kuva Henk Mannes.

Sunnuntai: 

"Tänään myös P9, olen todella tyytyväinen sijoitukseen ja aikakin parani taas hieman lisää.

En halua selitellä mitään, mutta joskus on kokeiltava jotain, ja tänään valitsin väärän takarenkaan. Keli oli lämpimämpi kun eilen ja hellelukemissa. Tuuli kumminkin oli sen verran voimakas, että se jäähdytti renkaita ja rataa ihan samoihin lukemiin kun eilen. Joten ajatus paremmasta pidosta meni mönkään, koska seos oli liian kylmä. Ajoin luistelemalla koko kilpailun parantaen silti omaa ennätystäni, ja otin sijan 9 takaisin, vaikka menetin sen jo hetkeksi harakirislaidin takia pariinkin otteeseen, ja jouduin hetkeksi top 10 ulkopuolelle.

Iso kiitos jälleen tiimi. Teitte hienoa työtä."

Vauhdissa. Kuva Henk Mannes.

Vauhdissa. Kuva Henk Mannes.

Sunday:

"Today also P9, I'm really happy with the position and time again improved a little bit more.

I don't want to explain anything, but I mention that sometimes I have to test something and today I was wrong with the rear tire. Weather was warmer than yesterday and hot. The wind, though, was so powerful that it cooled the tires and track to the same temperature as yesterday. So the idea of ​​a better grip was gone because the compound was too cold and I was sliding everywhere the whole race, still improving my own record and taking the 9th place although I lost it for a moment because of the harakiri slide and lost also top 10 occasionally.

A big thank you again team, you did  great job!

See you at Pannoaniaring!"

Wbr #31 Kirsi

Kisan kuvarytmiikkaa. Kirsi ekana. Kuva Henk Mannes.

Kisan kuvarytmiikkaa. Kirsi ekana. Kuva Henk Mannes.