Viikonloppu aloitettiin jo torstaina ja perjantaina vapailla harjoituksilla. Vauhtia haettiin maltilla ja pyörä toimi tällä kertaa fantastisesti. Lauantain aika-ajoissa iski sadekeli eikä Juho löytänyt millään tuntumaa saderenkailla. Tuloksena heikko sija 6.

Lauantain kilpailuun startattiin kuitenkin kuivalla kelillä ja sehän sopi Juholle. Jäätävä startti kuudennesta ruudusta ja ekassa mutkassa kärkeen. Niko Lehtiranta ja Rasmus Nurmi seurasivat kannassa. Muutaman kierroksen jälkeen Juholla oli jo mahdollisuus karata seuraajiltaan hieman, mutta vaihdemissi pääsuoran päässä teki tepposet ja Niko ja Rasmus kuittasivat Juhon välittömästi. Juho ei onneksi siitä säikähtänyt, vaan jo heti seuraavalla kierroksella otti paikkansa kärjessä. Niko hiillosti kovasti loppuun asti, mutta Juho onnistui viimeisellä kierroksella pitää Nikon takanaan ja voitto.

Sunnuntaiaamun warm upissa Juho oli elementissään ja ajoi pohja-ajan. Kisaan lähdettiin paalulta, kun Juho kellotti lauantain kilpailussa kovimman ajan. Paalulta hyvä startti ja kärkeen. Kovaa taistelua Nikon kanssa läpi koko kisan, mutta jälleen Juho sai pidettyä hermonsa kurissa ja Niko ei päässyt oikein kunnolla haastamaan. Tosin maalissa ero oli taisteluparin välillä vain marginaalinen 0.160 sek. Juho kirjasi nimiinsä vielä kruununa uuden rataennätyksen.

Kovaa vääntöä oli koko viikonlopun ja kokemusta kertyi. Juho jatkaa sarjan kärjessä täydellä pistepotilla.

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille sekä parhaalle mekaanikolle Akulle.

 

Rockmotorsport KTM tiedotus

 

Liitteet

Kuva 1 tiukkaa vääntöä Niko Lehtirannan kanssa

Kuva 2 Juhon tiukkaa ajotyyliä