Sunnuntain kilpailulähdössä Paavilainen epäonnistui lähdössä ja tippui pahimmillaan jo viiden sekunnin päähän kärkikuljettajasta. Nuorukainen teki kuitenkin kovan nousun ja nousi kilpailun puolivälin jälkeen kärkipaikalle eikä suomalaisnuorukainen ei enää sitä muille luovuttanutkaan. Lopulta Paavilaisen voitto marginaaliksi jäi 0,561 sekuntia.

– Koko viikonlopun oli hyvä ajotuntuma ensimmäisestä setistä lähtien ja kokoajan parani ja parani. Kilpailussa otin vaan todella huonon lähdön ja tipuin viidenneksi. Jäin yhden Moto2 kuskin taakse jumiin enkä meinannut päästä ohi ja muut pääsi jo 5 sekuntia karkuun. Pääsin kuitenkin ohi ja päätin, että nyt pitää antaa kaikki mahdollinen ja aloin puskemaan kovemmin. Sain kärkiryhmän kiinni ja en paljon odotellut, menin ohi heti kun mahdollista ja sain lopussa vielä 0,5 sekuntia eroa toiseksi tulleeseen Diaziin. Mielestäni viikonloppu meni täysin nappiin huono lähtöä lukuun ottamatta, tyytyväinen Paavilainen kertoi.

Superstock 600-luokan EM-sarjassa Jerezin viikonlopun jälkeen Paavilainen nousi kolmospaikalle. Seuraavaksi EM-pisteistä taistellaan kahden viikon päästä Albacete:n radalla.