The Best of Best Automotive Brand Contest on riippumaton German Design Council autoteollisuusalan brändien kilpailu, joka maailmanlaajuisesti tunnustettu tärkeäksi alan tapahtumaksi. Kilpailu nostaa esille erinomaista tuote- ja muotokielen designia, ja kiinnittää huomiota brändin ja brändidesignin autoalalle perustavaa laatua olevaan merkitykseen.

Vitpilen 701 Aero -konsepti esiteltiin ensi kerran Eicma-messuilla Milanossa 2018. Se on Husqvarna Motorcyclesin ja itävaltalaisen design-toimiston Kiskan yhteistyön tulosta, kuten koko Vitpilen-sarja. Konseptina se osoittaa Husqvarnan malliston muotokielen kehittyvää suuntaa, ja kuvastaa halua tyydyttää vaativien ja tarkkasilmäisten motoristien tarpeet.

Kiskan designia ovat myös monet KTM:n nykymallit.

Vitpilen 701 Aero -konsepti on innovatiivisen desing-lähestymistavan omaava nykyikainen katettu sporttipyörä, joka osoittaa kunnioitusta myös menneelle. Se on rakennettu modernin yksisylinterisen moottorin ympärille, sen ulkonäkö on sporttinen ja vihjaa entistä tehokkaampaan tulevaan Husqvarnan katumoottoripyörien sukupolveen.

Yhdistämällä vetovoimainen klassinen design repäisevään suorituskykyyn se tarjoaa riemastuttavaa moottoripyörän ajamisen iloa.

Tämä ei ole ensi kerta, kun Husqvarnan ja Kiskan yhteistyö on saanut alan kiitosta. Vitpilen 701 -konsepti voitti IF Design Awardin 2016 ja vuotta myöhemmin Vitpilen 701- ja 401-mallit virallisesti julkistettiin. 

The Best of Best Automotive Brand Contest -palkinto alleviivaa Husqvarnan moottoripyörien uutta tulemista, se on rikkonut vuotuisia myyntiennätyksiä jatkuvasti vuodesta 2014 lähtien, kerrotaan valmistajan tiedotteessa.