Arc Vectorin piti olla rivakoin ja supermodernein kaikista moottoripyöristä. Sen sähkömoottorin tehoksi luvattiin 95 kilowattia, 127 hevosvoimaa, ja rajoitetuksi huippunopeudeksi 200 km/h.

Nollasta sataan kiihtyvyydeksi luvattiin 3,1 sekuntia ja ajomatkaksi latauksella 436 km (NEDC). Latausaika tyhjästä täyteen 40 minuuttia 16,6 kilowatin akustolla. Pyörän kokonaispaino oli 220 kg.

Arc Vector.

Arc Vectorin haptista palautetta antava ajoasu.

Pyörän hinta on saattanut olla tekijä, joka on hidastanut markkinointia. Pyörän hinta takkeineen kypäröineen alkoi 102 000 eurosta.

Konkurssi on ilmeisesti tehty viime kuussa, Arc Vectorin sivusto toimii kuitenkin edelleen kuten ennenkin, paitsi että sitä ei ole päivitetty heinäkuun jälkeen.

Olimme paikan päällä Arc Vectorin esittelytilaisuudessa Eicmassa viime marraskuussa, ja pyörä komponentteineen ja muotoiluineen teki ison vaikutuksen. Etuteleskooppi oli korvattu keinuhaarukalla, ja pyörään oli upotettu laatukomponentteja ja hiilikuitua melkoinen määrä.

Arc Vector.

Arc Vectorin avaimena toimiva kypärä oli varustettu heijastusnäytöllä.

Heijastusnäytöllä varustettu kypärä, joka toimi avaimena, oli oma lukunsa, samoin haptista palautetta antava ajoasu.

Lisää Eicman julkistuksesta tässä: Arc Vector, sähkömoottoripyörä joka muuttaa maailmaa; kypärän, ajoasun ja pyörän kokonaisuus

Pyörälle ehdittiin kerätä myös noin miljoonan euron joukkorahoitus, mutta sekään ei sitten ilmeisesti riittänyt, vaikka Arcin alkuperäisiin rahoittajiin kuului brittiläisen autoteollisuuden kermaa.

Aiheesta lisää:

Arc avaa joukkorahoituskampanjan Vector-moottoripyöränsä valmistamiseksi - voit omistaa palan tulevaisuuden sähkömoottoripyörän valmistajaa

Arc Vector: sähkömoottoripyörien vallankumous tulee 2020 - ja erittäin mielenkiintoisena

Arc Vector.

Arc Vector jäi unelmaksi.