Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 8.-.9. marraskuuta järjestettävässä Tampere Supercrossissa nähdään tänä vuonna Christophe Pourcel, 31, joka ajoi motocrossin maailmanmestariksi vuonna 2006. Ranskalainen on voittanut urallaan myös kaksi maailman arvostetuimman supercross-sarjan, Amerikan mestaruussarjan titteliä, vuosina 2009 ja 2010.

- Pyrimme kasvattamaan kilpailumme tasoa joka vuosi, ja nyt saamme todella kovan luokan ajomiehen mukaan. Kotimaisilla kuljettajillamme on näin merkittävä päänahka voitettavaksi, Tampere Supercrossin tapahtuman tuottaja Jarkko Nieminen kertoo.

Pourcelia on mukana Suomeen tuomassa Kawasakin maahantuoja Sumeko Oy. Ranskalainen kilpailee Tampereella vuosimallin 2020 Kawasaki KX450 -pyörällä.

- On erittäin hienoa saada tämän tason kuski Tampereen kisaan sekä näin Kawasakin maahantuojan että yleisön näkökulmasta. On kiva tarjota katsojille nähtävää kansainvälisen supercrosstaiturin muodossa, Sumeko Oy:n tuotepäällikkö Ari-Pekka Vanhala iloitsee.

Tampere Supercross & Offroad Expo järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa perjantaina ja lauantaina 8.-9. marraskuuta. Liput tapahtumaan myy Ticketmaster.fi.

Liput ovat ostettavissa myös Tampere Supercrossin omassa mobiilisovelluksessa: www.supercrosstampere.fi/mobiilisovellus

Tampere Supercross & Offroad Expo 8.-9.11.2019: www.supercrosstampere.fi, www.facebook.com/Tamperesupercross, www.instagram.com/supercross.fi

Christophe Pourcel / Instagram.

Christophe Pourcel / Instagram.