GripAce, eli kahvaässä on tangon alapuolelle piilotettava neljän kumipintaisen painonapin näppäimistö, johon voi ohjelmoida kuusi eri toimintoa. Näppäimistö asennetaan kuljettajan sormien alle vasemmanpuoleisen kahvan alapuolelle. Se toimii GripAcen digitaalisen modulin avulla. Jörjestelmällä voi kontrolloida pyörän käynnistystä, ajovaloja, vilkkuja ja äänitorvea. Lisäksi järjestelmä voi kontrolloida myös muita kytkemistä tarvitsevia toimintoja, ja se toimii kaikissa moottoripyörissä.

Tässä koko setti, mitä asennukseen tarvitaan.

GripAce myös lisää pyörään itsepalautuvat vilkut, jos näitä ei aiemmin ole pyörässä ollut. Vilkkujen toiminta-aika on myös säädettävissä.

Piilotettu näppäimistö mahdollistaa täysin katkaisinvapaan ja siistin ohjaustangon. GripAcen asentamisen ei pitäisi valmistajan mukaan viedä kuin minuutteja. 

Stunt-ajaja ja tv-tähti Jasson Brittonin Kawasaki ZX12.

Beverly Hillsissä Kaliforniassa toimiva GripAce myy tuotettaan 399,95 taalan hintaan. Päälle tulevat tietysti lähetyskulut.

Oheinen artikkeli julkaistiin alunperin Motouutisissa 5 vuotta sitten, 23.7.2014. GripAce näyttää olevan toiminnassa ja kahvoja on myynnissä edelleen.