Ne asiakkaat, joille ensimmäiset Livewiret on toimitettu, voivat jatkaa pyöriensä lataamista kotona normaalisti. Aiemmin yritys neuvoi asiakkaitaan ongelman kohdattuaan lataamaan pyöriään ainoastaan jälleenmyyjien luona, kunnes ongelma saataisiin ratkaistua.

Harley-Davidson ei ole määrittänyt lataukseen liittyvää ongelmaa tarkemmin, mutta mikä ikinä se olikaan, yritys kertoo, että ongelma oli koskenut ainoastaan yhtä ainoaa moottoripyörää.

– LiveWiren väliaikainen tuotannon keskeyttäminen mahdollisti sen, että voimme varmistaa sen, että ei-standardinmukainen ongelma, joka havaittiin yhdessä moottoripyörässä oli ainoa laatuaan, Harley-Davidsonin edustaja kertoi. – Olemme ylpeitä tiukista laadunvarmistustoimistamme ja innostamme tuottaa maailman parhaita moottoripyöriä.

Harley-Davidson esitteli Livewire-sähkömoottoripyöränsä konseptina vuonna 2014. Se on yrityksen ensimmäinen askel sähkömoottoripyörien saralla. Lisäksi valmistaja on luvannut lähivuosina esitellä monia pienempiä ja edullisempia sähkömoottoripyöriä, samoin sähköskoottereita ja -polkupyöriä.

Asiasta kertoivat mm. Seeking Alpha, Wall Street Journal ja The Verge.

Aiheesta aiemmin: Harley-Davidson keskeytti sähkömoottoripyöränsä tuotannon