"Uusi kumppanuus loistoajoneuvovalmistajien kesken esittelee kauniin designin ja hienostuneen insinööritaidon integraation 'tiukasti' rajatun valmistuserän moottoripyörissä", huokaillaan Aston Martinin tiedotteessa, joka julkaistiin torstaina.

Aston Martinin siivet nähdään nyt sitten ensi kertaa moottoripyörässä, ja on helppo uskoa, että jos tallissa vanhastaan on joku merkin valmistamista autoista, sinne mielellään hankkii myös samanmerkkisen moottoripyörän, tai millä nimellä kahden brittivalmistajien tuotosta sitten kutsutaankaan. Nämä nimet eivät taida pahentaa toisiaan?

Yhteistyön tuloksena syntynyt moottoripyörä esitellään Milanon mp-messuilla 5.11.2019.

Yhteistyö on saanut alkunsa Aston Martinin luovan johtajan Marek Reichmanin ja Brough Superiorin pääjohtajan Thierry Henrietten intohimosta moottoripyöräilyyn.

– Tämä on innostava ja hyvin suosittu hanke itselleni ja tiimilleni. Mahdollisuus tehdä yhteistyötä Brough Superiorin kanssa on antanut meille mahdollisuuden tuoda esille omia ainutlaatuisia näkemyksiämme siitä, miten kauneus ja insinööritaito voidaan yhdistää erittäin tunteita herättäväksi ajoneuvodesigniksi. Olemme erittäin innostuneita lopputuloksesta emmekä malta odottaa, millaisen reaktion moottoripyörä saa, kun se paljastetaan, Reichmann kertoi.