Moottoripyöräilijä törmäsi hirveen Imatrantiellä lähellä Puumalan ja Ruokolahden kunnan rajaa lauantaina 26.7. kello 14.45. Törmäyksen voimasta moottoripyöräilijä suistui tieltä loukkaantuen. Moottoripyöräilijä loukkasi ainakin toisen kätensä ja hänet vietiin tarkastettavaksi Lappeenrannan keskussairaalaan.

Tiellä on 80 kilometrin tuntinopeusrajoitus ja moottoripyöräilijä käytti sallittua nopeutta. Sää oli kirkas ja tien pinta kuiva.

Kotkassa ylinopeutta

Klaukkalasta kotoisin olevan vuonna 1991 syntyneen miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Kotkassa eilen kello 13.50. Mies ajoi moottoripyörällä 143 km/h Hyväntuulentiellä, jossa nopeusrajoitus on 70 km/h. Moottoripyörässä oli matkustaja mukana. Kuljettaja määrättiin väliaikaisen ajokieltoon.

Hartolassa pako- ja kätkentäyritys

Hartolassa lauantaina iltapäivällä 60-vuotias mies oli tulossa kevytmoottoripyörällä pohjoisen suunnasta pitkin nelostietä ja kaarsi taukolevikkeelle. Pyörä ajautui hiekalle, jolloin mies pyörineen meni nurin hiljaisella nopeudella. Kuultuaan paikalla olleilta sivullisilta, että poliisia oltiin hälyttämässä myös paikalle, mies oli lähtenyt työntämään pyörää ja yrittänyt piilottaa sen pensaaseen.

Sivulliset kuitenkin ottivat hänet kiinni ja ensihoidon tarkastuksen jälkeen poliisi tarjosi miehelle kyydin Heinolaan verikokeeseen ja sitten Lahden pääpoliisiasemalle odottamaan kuulustelua. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänen ajokorttinsa on nyt poliisin hallussa.