Ducati tiedotti, että sen arvostetulla eurooppalaisella Red Dot Awardilla jo aiemmin palkittu muskelinaku ja -cruiseri Diavel 1260 S jatkaa design-tunnustusten kahmimista. 

Goog Design Awardin myöntää Chicago Atheneum, arkkitehtuuriin ja designiin erikoistunut museo yhdessä European Centre for Architecture Art Design and Urban Studiesin kanssa. Good Design Award on yksi halutuimmista design-alan tunnustuksista, jota on myönnetty vuodesta 1950 lähtien.

Diavel 1260 S:ää voi pitää tyyili-ikonina jo näiden voittojen perusteella. Pyörä on kaunis ja lihaksikas. Kyseessä on mallinimensä toisen sukupolven edustaja, ja pyörä pysyy uskollisena tyylissään alkuperäiselle spirittinsä ja avainelementtiensä osalta tuoden ne samalla tähän päivään.

Pyörän design sulauttaa itseensä sen sydämen, 159 hevosvoiman Testastretta DVT 1262 moottorin. Vuosimallin Diavel 1260 tulee saataville kahden uuden värin turvin, nimittäin täysin mustana Dark Stealthina ja uutena Ducati Red -versiona. Värit korostavat pyörän sporttista suorituskykyä ja power-cruiser-spirittiä.