TT Isle of Man - Ride on the Edge 2.

TT Isle of Man - Ride on the Edge 2. Radan varrelta.

Englantilaiskuljettaja Davey Todd on yksi peliä pelanneista ja Mansaaren kisoissa menestystä nauttineista kuljettajista. Haastatteluvideolla hän kertoo omista kokemuksistaan pelin parissa sekä mainitsee kiinnostavia yksityiskohtia pelin simulaatiomaisesta mallinnuksesta.

Haastattelu- ja peliesittelyvideon voit katsoa täällä.

Mansaaren TT-ajot tunnetaan maailman vanhimpana vuosittain ajettavana moottoripyöräkilpailuna. Mahdollisimman aitoa ja realistista ajokokemusta tavoittelevaan ajopeliin on mallinnettu moottoripyörien fysiikka yksityiskohtaisen tarkasti. Oikeiden ajolinjojen ja edellä ajavan kilpakumppanin "imun" hyödyntäminen auttavat mahdollisimman nopean ajan saavuttamisessa. Kallistuskulmat, vauhdinsäätö ja jarrun oikeanlainen käyttö ovat kaikki avainasemassa pelaajan ajosuorituksessa. Myös moottoripyörän kuluvien osien merkitys ajamiseen on huomioitu.

TT Isle of Man - Ride on the Edge 2.

TT Isle of Man - Ride on the Edge 2.Lähtö.

TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 julkaistaan 19. maaliskuuta sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin Nintendo Switch -version julkaisupäivä julkistetaan myöhemmin.

Lisätietoja pelistä löydät täältä. Pelin julkaisija on Bigben ja jakelijana toimii PAN Vision.

Aiheesta aiemmin:

TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 -ajopelillä pääset kokemaan maailman vanhimman mp-kisan virtuaalisesti

TT Isle of Man - Ride on the Edge 2

TT Isle of Man - Ride on the Edge 2