Marcel Shrötter oli Moto2:ssa kuudenneksi nopein sunnuntaina.

Marcel Shrötter oli Moto2:ssa kuudenneksi nopein sunnuntaina.

Moto2- ja Moto3-luokkien viimeinen testipäivä Losailin kansainvälisellä radalla päättyi eilen sunnuntaina. Jorge Navarro (Beta Tools Speed Up) oli nopein Moto2-luokassa ja kevyen luokan testit päätyivät jännittävään tilanteeseen kun Ai Ogura (Honda Team Asia) ja Filip Salač (Rivacold Snipers Team) ajoivat saman kierrosajan.

Moto2

Moto2:ssa Navarro ajoi sunnuntaina kymmenyksen ja puoli nopeammin kuin Remy Gardner (ONEXOX TKKR SAG Team). Kolmanneksi kipusi Fabio Di Giannantonio (Beta Tools Speed Up).

Suurin osa nopeista kierroksista tuli päivän lopussa. Neljänneksi nopein oli Marcel Schrötter (Liqui Moly Intact GP) ja viides Enea Bastianini (Italtrans Racing Team).

Moto2 Canet, no 44.

Aspar Temin Aaron Canet, no 44. Moto2.

Kuudenneksi nopein oli supertähtitulokas Aron Canet (Aspar Team), kun Aspar Team sai uudet Speed Upin katteet. Luca Marini (Sky Racing Team VR46) oli seitsemäs, seuraavina kymmenen parhaan joukossa Xavi Vierge (Petronas Sprinta Racing), Lorenzo Baldassarri (Flexbox HP 40) ja Nicolo Bulega (Federal Oil Gresini Moto2).

Moto2, yhteistestitulokset Qatarista.

Moto2, yhteistestitulokset Qatarista pe-su.

Moto3

Moto 3, Ai Ogura. Hän oli sunnuntaina nopein samalla ajalla Filip Salačin kanssa.

Moto 3, Ai Ogura. Hän oli sunnuntaina nopein samalla ajalla Filip Salačin kanssa.

Moto3-luokassa Ai Ogura, joka oli nopein Jerezissä, päätti testit täysin samalla kierrosajalla kuin Salač, joka ajoi nopeimman kierrosajan lauantaina. Tony Arbolino (Rivacold Snipers Team) oli kolmanneksi nopein sunnuntaina, ja Tatsuki Suzuki (SIC58 Squadra Corse) neljäntenä. Neljä ensimmäistä mahtui muutaman kymmenyksen sisään.

Seuraavina olivat John McPhee (Petronas Sprinta Racing), Albert Arenas (Aspar Team) ja Raul Fernandez (Red Bull KTM Ajo). Arenas oli jälleen nopein KTM-kuljettaja. Dennis Foggia (Leopard Racing) oli kahdeksanneksi nopein Celestino Viettin (Sky Racing Team VR46) edellä.

Salac.

Filip Salac.

Deniz Öncü (Red Bull KTM Tech 3) oli nopein tulokas ja ajoi kymmenenneksi.

Qatarin kisa ajetaan ensi viikonloppuna 6.-8.3. Moto2- ja Moto3-luokkien osalta. MotoGP:n osalta kisa peruttiin koronaviruksen aiheuttamien matkustusrajoitusten ja karanteeniuhan vuoksi. Pienemmät luokat ovat testien vuoksi jo valmiiksi paikalla, joten kisa voidaan järjestää.

Moto 3, Qatar, Losailin radan yhteistestitulokset.

Moto 3, Qatar, Losailin radan yhteistestitulokset.