CB-F-konsepti on tulos siitä, että Hondan muotoilijat ja suunnittelijat vilkaisivat taaksepäin CB-sarjan 60-vuotiseen historiaan ja läpikotaisin tutkivat, mitä säilyttää ja mitä kehittää yrityksen lippulaivasportsbiken osalta.

CB-F on kunnianhimoinen modernin teknologian ja CB900F-mallille suunnatun kunnianosoituksen fuusio. Kyse oli japanilaisesta mallista, joka erityisesti Pohjois-Amerikan kisasarjoissa toi CB-malleille ikonisen statuksen.

CB-F-konseptissa on 998 cm3 nestejäähdytteinen nelisylinterinen DOHC-moottori, joka kiertää nätisti kautta koko tehoalueensa ja tuottaa vääntöä laajalla kierroslukualueella.

Konseptin runko on kevyt, suurlujuusteräksestä valmistettu monorakenne. Käännetty etuhaarukka antaa hyvät ajo-ominaisuudet sekä mutkateillä että kaupunkien kaduilla ja tarjoaa ylivoimaista ajamisen tunnetta. Takaswingi on yksiaisainen ja kevyt alumiininen Pro-Arm, hehkutetaan Hondan tiedotteessa.

Mikäli haluat käydä ihmettelemässä Hondan virtuaalista moottoripyöräshow'ta valmistajan sivuilla, niin sinne pääset tästä. Teksti on japaniksi, mutta kuvat kertovat tietysti paljon ja lisäksi voit käyttää selaimen käännösominaisuuksia niin halutessasi.

Honda CB-F -konsepti.

Honda CB-F -konsepti.