Viimeisen puolentoista kuukauden ajan elämä on ollut erilaista. Mitä aiemmin pidimme normaalina, päivittäisenä elämänä, on nyt kääntynyt päälaelleen. Ihmisten on syytä pysyä kotona, ja tuttavien ja sukulaisten kasvokkainen tapaaminen tapahtuu suojavälin tai videopuhelujen turvin. Onneksi Suomessa saa ajaa moottoripyörillä, joten vaikka vielä kylmä onkin, toivoa on jäljellä.

Mutta tilannetta helpottavat muutenkin mm. moottoripyörälehdet, kuten se mitä juuri luet, Motouutiset.fi, tai kuten juuri internetiin tullut asuvalmistaja Dainesen juuri julkaisema Demonerosso-lehti. Nimi tarkoittaa Punaista Paholaista, jota heidän logonsa kuvaa.

Dainesen lehti on täynnä luettavaa moottoripyöräilystä, mutta myös monelta muulta alalta, niiltä, joihin Dainese valmistaa asuja ja varusteita. Siten siinä on tarinoita mm. pyöräilystä ja purjehduksesta moottoripyöräilyn lisäksi. Lehti on luettavissa 24/7, ja siinä on sisältöä  moottoripyöräteknologiasta, ajoasujen kehityksestä yms.

Mukana on myös how-to-tyyppisiä juttuja ajoasun huoltamisesta ja muusta olennaisesta ja siitä, miten MotoGP-tähdet treenaavat karanteenioloissa.

Demonerosson sisältö on luokiteltu kuuteen ryhmään: innovation, design, craftsmanship, ergonomics, protection ja performance.

Kuten sivustolla todetaan, "Speed Demon in inside all of us", "Kaikkien meidän sisällämme asuu Vauhtidemoni" noin vapaasti käännettynä.

Punaista Paholaista pääset lukemaan täältä.

Lähteet: Rideapart, Demonerosso.