– On upeaa liittyä alan johtavan toimijan palvelukseen. Vuonna 1982 alkanut urani motocross-ammattilaisena ja sen jälkeen työskentelyni alan palveluksessa yrittäjänä sekä eri toimijoiden mukana on antanut minulle vahvan vision miten voin auttaa alan menestyneintä toimijaa kehittymään yhä paremmaksi uusien tuotteiden osalta, kommentoi Kurt Ljungqvist uutta työnantajaansa.

– Kova vauhtimme Suomessa ja maailmalla on tuonut meille omat positiiviset haasteensa. Olemme kasvaneet niin edustettavien brändien määrällä, kuin uusien maidenkin osalta ja nämä ovat luonnollisesti antaneet meille mahdollisuuksia kehittää toimintaamme edelleen. Jatkuva kehitys vaatii myös taloomme uusia voimia ja osaavia tekijöitä. Olemme hioneet organisaatiotamme viimeisen vuoden aikana ja olen iloinen saadessani toivottaa Duellille sen uusimman jäsenen, vanhan kisakumppanini Kurt Ljungqvistin. Kurre aloittaa palveluksessamme virallisesti heinäkuun alussa ja on ollut mahtavaa huomata miten kansainvälistä kokemusta omaavalla ammattilaisella on intoa liittyä mukaan menestyvään tiimiimme, Duell Bike-Center Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Ämmälä totesi puolestaan.

Duell Bike-Center Oy on vuonna 1983 perustettu mustasaarelainen maahantuonti -ja tukkukonserni, jonka tuotteiden myynti tapahtuu Pohjoismaissa, Baltiassa ja Keski-Euroopassa kattavan jälleenmyyjäverkoston kautta. Duell Bike-Center Oy:n maahantuontivalikoimaan kuuluvat moottoripyörien- ja kelkkojen, mopojen- ja ATV / UTV:n varusteet ja varaosat sekä lisäksi veneilytuotteet. Duell Bike-Center Oy on powersports-tuotteiden markkinajohtaja Suomessa, Skandinaviassa sekä Baltiassa ja edustaa mm. Oakleyn, Scott:n, Alpinestarsin, HJC:n, Schuberthin ajovarusteita sekä mm. Pirellin, Metzelerin, Dunlopin, Brembon teknisiä tuotteita. Duellin omien private label -tuotteiden lisäksi se omistaa lisäksi laadukkaita MP-ajovarusteita valmistavat ruotsalaiset Halvarssons -ja Lindstrands brändit.

Konserni työllistää Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Englannissa ja Hollannissa yhteensä 100 työntekijää. Duell Bike-Center Oy:llä on logistiikkakeskukset Suomessa Mustasaaressa sekä Ruotsissa Tranåsissa. Duellin toimistot sijaitsevat logistiikka-keskusten lisäksi Suomessa Vantaalla, Englannissa Coalvillessa sekä Norjassa Kongsvingerissa.