- Ajo lähti kulkemaan hyvin heti aamusta lähtien vaikka kädet hieman puutuivatkin. Toisella kierroksella tuli heitettyä yhdet aika isot lipatkin, mutta olen tyytyväinen totta kai päivään ja huolto sekä tiimi pelasi kyllä hienosti, Tamminen kertoi.

A2-luokassa Kytönen Motorsportin Peetu Juupaluoma ajoi hienosti toiseksi Eemil Pohjolan jälkeen ja oli yleiskilpailussa kuudes. A2-luokan SM-sarjassa Juupaluoma nousi nyt neljänneksi ja on kahdeksan pistettä perässä kolmantena olevaa Jani Salosta.

- Oli hyvä päivä kaikinpuolin. Aamulla lähti kulkemaan heti alusta tosi hyvin. Päivän mittaan muut saivat ajosta vähän paremmin kiinni kuin minä joten tipuin parilla sijalla tuloksissa. Parit pikku lipat tuli kivikkopätkällä, mutta muuten päivä oli hyvä, Peetu Juupaluoma totesi kilpailun jälkeen.

A1-luokassa Roni Salin ajoi kuudenneksi ja oli yleiskilpailussa 13. A1-luokan SM-sarjassa Salin jatkaa kuudentena.

- Tuloksellisesti todella surkea päivä. Ykkös- ja kakkostesti kulkivat kokopäivän, mutta kolmospätkä oli kompastuskivi itselle, jossa jäin todella paljon muille. Kiitos tiimille, huollolle ja sponsoreilla tsemppauksesta, Roni Salin kertoi pettyneenä päivän jälkeen.

Enduron SM-sarja jatkuu reilun kuukauden päästä Nurmossa.