Isaac.

Lauantain kilpailu oli kuitenkin epäonninen, sillä Viñales kaatui kisan alkupuolella ja joutui keskeyttämään. Soomerin kilpailu puolestaan epäonnistui teknisen vian vuoksi. Tästä sisuuntuneena molemmilla kuljettajilla oli paljon pelissä viikonlopun toiseen osakilpailuun lähdettäessä.

Sunnuntain kisa olikin todella mielenkiintoinen. Sekä Viñales, että Soomer olivat molemmat mukana ryhmässä, jossa taisteltiin kisan kolmannesta paikasta. Sijoitukset vaihtelivat ja tapahtumarikkaassa kisassa nähtiin niin läheltä piti- tilanteita, kuin mahtavia ohituksiakin. Viimeisellä kierroksella Viñalesin onnistui kuin onnistuikin ohittaa edellä ajanut Öttl ja lopputuloksena Isaac Viñales ajoi maaliviivan yli sijalla kolme. Myös Hannes Soomer ajoi upean kisan ja näytti vahvuutensa viimeisellä kierroksella nostamalla itsensä sijalta 8 sijalle 5.

Kallio Racingin tiimipäällikkö Vesa Kallio:

”Ei olisi voinut enempää toivoa. Oli mahtavaa, että molemmat kuljettajat onnistuivat sunnuntain kisassa. Iso kiitos koko tiimille mahtavasta työstä! On hienoa, kuinka hyvin kaikki tekevät hommia. Tästä on hyvä jatkaa Barcelonaan, joka onkin Isaacin kotirata.”

Isaac Viñales:

Isaac palkintokorokkeella.

Isaac palkintokorokkeella.

”Olen todella iloinen tästä podiumista. Lauantaina kaaduin ja olen työstänyt tätä paljon lauantain ja sunnuntain aikana ymmärtääkseni, miksi näin pääsi käymään. Sunnuntain kilpailu oli todella vaikea. Alussa kaikki näytti hyvältä, mutta viiden tai kuuden kierroksen jälkeen etupyörä tuotti ongelmia ja en pystynyt ajamaan kovempaa. Lopulta kuitenkin pääsin takaisin taisteluun kolmannesta paikasta ja olen todella onnellinen lopputuloksesta.”

Hannes Soomer:

Hannes.

Hannes.

”Kaiken kaikkiaan hyvä viikonloppu. Olimme vahvoilla heti ensimmäisistä harjoituksista lähtien ja yritimme parhaamme mukaan valmistautua kisoihin parhaalla mahdollisella tavalla. Sunnuntain kisassa minulla oli hyvä vauhti ja pysyin mukana podium-taistelussa, mutta en päässyt ohi edellä ajavista Isaacista ja Öttl:stä. Olen iloinen koko tiimin puolesta tästä hyvästä tuloksesta ja suuntaamme nyt itsevarmoina kohti Barcelonaa.”

Ratamoottoripyöräilyn Supersport-luokan MM-sarja jatkuu Espanjan Barcelonassa 18.-20.9.2020.

Kilpailun tulokset:

Lauantain tulokset löydät täältä, sunnuntain täältä ja MM-pistetilanteen täältä.

 

Teksti: Kallio Racing – Kuvat: SP8images