Uusi ProTaper Pro-Am -ohjaustanko on helposti asennettavissa, varustettu ProTaperin omaperäisellä teknologialla ja tarjoaa parannettua ergonomiaa miltei jokaiselle kuljettajalle.

– Ison ADV-pyörän hallinta on atleettista toimintaa, joten hyvin istuva ohjaustanko on oleellinen osa, ProTaperin brändijohtaja Paul O'Brien totesi. – Tämä ohjaustanko asemoi kuljettajan kädet hieman korkeammalle, jolloin seisaltaanajon asento on helpompi ottaa ja se toimii myös todella hyvin, kun ajaa istuaaltaan. Hyvät materiaalit ja yksinkertainen asennus tekevät stongasta välttämättömän Pan America -mallin omistajille.

Ohjaustanko perustuu ProTaperin EVO-malliston tuotteisiin ja valmistetaan 4 mm paksusta 7000-sarjan valualumiinista, joka antaa huippuluokan veto- ja taipumislujuuden. Viimeistely on tehty huipputeknisesti kuulapuhaltamalla ja anodisoimalla pinnoitetusti, ja tarjoaa erinomaisen kestävyyden.

Ohjaustangon design mahdollistaa helpon asennettavuuden, jonka yhteydessä ei tarvitse vaihtaa johdotusta tai vaijereita. Suositusvähittäishinta Yhdysvalloissa on 87,61 euroa, 96,42 dollaria.

Harley-Davidson Pan America -malli esiteltiin 2021 ja siitä tuli H-D:n mukaan myydyin adventure-malli Pohjois-Amerikassa.

Lähteet: Tucker Powersports ja Motorsportsnewswire.

Aiheesta aiemmin:

TIISTAI 6.7.2021 15:06

Motouutiset koeajaa: 2021 Harley-Davidson Pan America Special – laadukas haastaja adventuregenreen

LAUANTAI 25.12.2021 11:59

Harley-Davidson Pan America: tässä se nyt on – tehokas, mielenkiintoinen ja huippumoderni adventuremalli

LAUANTAI 31.7.2021 08:03

Michelinin uudet Scorcher Adventure -renkaat tulevat myyntiin muillekin kuin Harley-Davidson Pan America -kuskeille