Quad Lock 360 Suction Base kuvauskäytössä.

Quad Lock 360 Suction Base kuvauskäytössä.

Quad Lock laajentaa asennusjärjestelmäänsä Quad Lock 360 Suction Base -kiinnikkeellä sekä kahdella toimintakamera-adapterilla. Nämä tuovat turvallisuutta, varmuutta ja asentamisen helppoutta puhelimesi tai toimintakamerasi kiinnittämiseen miltei mille tahansa pinnalle. 

Uudet varusteet mahdollistavat mm. moottoripyörä-, fillari-, mönkkäri-, kelkka- ja veneseikkailujesi videokuvaamisen entistä helpommin ammattimaiseen tapaan.

Quad Lock 360 Suction Base, toimii myös lasi- ja viistoilla pinnoilla.

Quad Lock 360 Suction Base, toimii myös lasi- ja viistoilla pinnoilla.

Quad Lock 360 Suction Base voidaan kiinnittää prätkäsi katteeseen tai autosi, veneesi tai vaikkapa helikopterisi tuulilasiin ilman mitään liimoja, pelkällä imukupin voimalla.

Salaisuus on Suction Basen imuvoimassa ja tietenkin myös -teknologiassa. Imuvoima saadaan aikaan kahvaa kääntämällä, jolloin syntyy tyhjiö haluttua pintaa vasten. Kahvalla sekä lukitaan että vapautetaan kiinnike pehmeästi mistä tahansa ei-huokoisesta pinnasta kuten lasista, metallista tai lasikuidusta. Kiinnityksen pitäisi toimia myös lievästi kaarevilla pinnoilla.

Suction Base integroituu saumattomasti koko Quad Lock 360 ekosysteemiin. Voit valita eri lisäkiinnityslaitteista muokataksesi järjestelmän sopivaksi kiinnittämään puhelimesi tai toimintakamerasi.

Quad Lock 360 Suction Base, asennus.

Quad Lock 360 Suction Base, asennus.

GoPro- tai DJI-seikkailukuvaajille esiteltiin samalla kertaa kaksi adapteria. Perusversio Action Camera Adaptor lukitsee yksinkertaisesti kääntöliikkeellä kameran adapterin avulla mihin tahansa Quad Lockin moottoripyörä-, polkupyörä- tai autokiinnitysalustaan.

360 Head Action Cam -adapteri taas on turvallinen kiinniruuvattava vaihtoehto Quad Lock asennusalustoihin.

Quad Lock 360 Base -imukuppikiinnitin tulee toimituksiin helmikuussa 2024. Se on tilattavissa jo nyt hintaan 29,99 €. Lisätietoja täältä.

Aiheesta aiemmin:

PERJANTAI 22.7.2022 07:32

Motouutiset testaa: Quad Lock, moottoripyörän matkapuhelinteline – kestääkö puhelin prätkän tärinöitä?

SUNNUNTAI 11.9.2022 12:04

Quad Lock MAG: uusi MagSafe-yhteensopiva kännykkäteline prätkään, autoon tai fillariin

Quad Lock 360 Suction Base toimii tietysti myös matkapuhelimen kanssa.

Quad Lock 360 Suction Base toimii tietysti myös matkapuhelimen kanssa.