Senan Bluetooth- ja Mesh-pohjaiset kypäräpuhelinjärjestelmät ovat saatavilla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa sekä kaikissa Baltian maissa. Senan Moottoripyöräkypärät ovat myynnissä koko Duellin Euroopan markkinoilla.

Sena on markkinoiden johtava kypäräpuhelinvalmistaja, joka vie ajokokemuksen seuraavalle tasolle. Sena on suunnitellut ja valmistanut Bluetooth- ja MESH-pohjaisia kypäräpuhelinjärjestelmiä vuodesta 2010 alkaen. Ensimmäinen malli SMH10 vakuutti kohderyhmän suosion nopeasti koko Euroopassa.

Nykyään Senan valikoima koostuu erilaisia kommunikaatiolaitteista, jotka on valmistettu erilaisiin ajotarpeisiin. Yksi Senan tuotteiden innovatiivisimmista ominaisuuksista on patentoitu Mesh Intercom -alusta, jonka ansiosta entistä useammat kuljettajat voivat olla yhteydessä toisiinsa yhdellä napin painalluksella. Sena valmistaa kypäräpuhelimien lisäksi kypäriä, joihin on täysin integroitu kypäräpuhelinjärjestelmä. Kypärätuotteisiin kuuluvat avo-, umpi- sekä avattavat kypärät.

Sena tuotevalikoima tulee saataville jälleenmyyjille huhtikuun alusta alkaen.

---

Duell Oyj on vuonna 1983 perustettu mustasaarelainen maahantuonti- ja tukkuyhtiö. Se maahantuo, valmistaa ja myy tuotteita laajan, 8 500 jälleenmyyjää kattavan, jakeluverkoston kautta Euroopassa. Duellin tuotevalikoimaan kuuluu 150 000 tuotetta 500 brändiltä. Valikoima kattaa varaosat ja tarvikkeet moottoripyöräilyyn, pyöräilyyn, mönkijöihin/UTV:ihin, mopoihin ja skoottereihin, moottorikelkkailuun sekä veneilyyn. Yhtiön logistiikkakeskukset sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa, Hollannissa ja Ranskassa. Duellin liikevaihto vuonna 2022 oli 124 miljoonaa euroa ja konserni työllistää yli 200 henkilöä. Duellin osakkeet listattiin marraskuussa 2021 First North -markkinapaikalle.

Aiheesta aiemmin:

Sena 10C EVO: uusi 4K-kameralla varustettu kypäräpuhelin

Senan Momentum Inc -kypärässä on vastameluvaimennus ja kypäräpuhelin sisäänrakennettuina

Sena 10C -uutuus: videokameralla varustettu kypäräpuhelin

Sena 30K: uusi, verkottuneempi kypäräpuhelin - yhteydet jopa 8 km päähän