Italian Volt on tunnettu innovatiivisista sähkömoottoripyöristään ja Tazzari puolestaan valmistaa sähköajoneuvoja Tazzari EV -brandin alla. Kyse on yrityskaupasta joka tuo synergia- ja strategiaetuja molemmille yrityksille.

Italian Voltin tunnus on italiankielisestä kameleontti-sanasta johdettu "Lacama", joka symboloi niitä äärettömiä räätälöintimahdollisuuksia, joita sähkömoottoripyörät tarjoavat siihen, että jokainen ostaja voisi hankkia itselleen mahdollisimman uniikin moottoripyörän.

Italian Voltin Lacama-malli.

Italian Voltin Lacama-malli.

– Olemme saaneet valmiiksi Italian Voltin tuotantojärjestelmien siirron Imolaan Tazzarin tuotantolaitoksiin, missä Tazzari Zero citysähköautoja ja vastaavia teknologioita on kehitetty ja valmistettu jo vuosia koko maailmaa varten.

– Kiitos yrityskaupan Tazzari Group laajentaa sähköajoneuvojensa valikoimaa ja astuu kaksipyöräisten sektorille ja tuo uusia korkeateknologisia tuotteita, joiden päästötaso on nolla.

– Haluan kiittää Italian Voltin perustajia, jotka aloittivat uskomattoman yli 13 000 kilometrin matkan sähkömoottoripyörällä Shanghaista Milanoon ja pääsivät Guinnessin ennätysten kirjaan, ja ovat kehittäneet tämän visionäärisen ja futuristisen sähkömoottoripyörähankkeen suurella intohimolla.

– Tunnistan tässä konseptissa ainutlaatuista sisältöä ja innovatiivisia ideoita. On meidän tehtävämme tuoda Italian Volt -brändi ja Lacama-hanke seuraavalle tasolle ja lopulta tuotantoon, totesi Tazzari Groupin perustaja ja pääjohtaja Erik Tazzari yrityskaupasta.

Lisätietoja Italian Voltin kotisivuilta.

Aiheesta aiemmin:

Italian Volt: Lacama-mallissa vääntöä 200 Nm

Teksti Erkki Mäki, kuvat Italian Volt