Tucker Powersports valmistaa ja myy lisävarusteita ja tarvikkeita moottoripyöriin, ATV:hin ja UTV:hin sekä lumikelkkoihin ja veneisiin samoin kuin sähköpyöriin ja skoottereihin. Eilen tiistaina se kertoi hankkineensa omistukseensa Kuryakyn Holdings LLC:n. 

Tucker sisällyttää omiin valikoimiinsa Kuryakynin tuotevalikoiman sekä sulauttaa tuotekehityksen Tuckerin organisaatioon tämän vuoden mittaan. Kuryakynin työntekijöitä ja toimittajia informoitiin tapahtuneesta aiemmin eilen.

Yrityskauppa sulauttaa Kuryakynin Tuckerin organisaatioon pikemmin kuin että se jäisi operoimaan erillisenä liiketoimintayksikkönä. Kaikki Kuryakynin toiminnot, tuotantovälineet ja t&k-ohjelmat muuttavat Somersetistä Tuckerin päämajaan Fort Worthiin.

– Tuckerille tämä on iso askel. Kuryakynin tuotteet ovat edelleen saatavilla kauppiaille ja asiakkaille samalla kun Tuckerista tulee entistä vahvempi toimittaja ei ainoastaan custom-, cruiser- ja touring-, mutta myös uusilla markkinasegmenteillä, iloitsi Tuckerin pääjohtaja Marc McAllister.

Kuryakyn on yksi suurimpia moottoripyörien lisävarusteiden kehittäjiä ja vähittäiskauppiaita V-twin-, cruiser- ja touring-moottoripyöräilysegmenteissä.

Kuryakynin logo.

Kuryakynin logo.

Brändin uusimpia tuotteita ovat kovaäänisperhe sekä tie- että offroad-käyttöön, LED-valosarjat sekä moottoripyörien laukkusarjat. Kuryakyn perustettiin miltei 30 vuotta sitten ja yritys on tullut tunnetuksi moottoripyöriin tarkoitetuista kromatuista ja kustomoiduista lisävarusteistaan.

Tucker odottaa yhdistymisen olevan saatu loppuun vuoden loppuun mennessä. Osalle Kuryakynin työntekijöistä on tarjottu mahdollisuutta liittyä Tuckerin henkilökuntaan Fort Worthissa.

Lisätietoja Tuckerin sivuilla.

Aiheesta aiemmin:

Kuryakunilta jykevämpi 300 watin Road Thunder Sound Bar rokkikone vaikkapa Harrikkasi ohjaustankoon

Lisää tyyliä matkantekoon: näillä Kuryakynin sisälaukuilla pidät matkajuomat kylminä

Kuryakinin ja Roland Sandsin omistaja velkasaneeraukseen - toiminta jatkuu