Gas Monkey Garagen omistaja ja Fast N 'Loud -tähti Richard Rawlings paljastui Fonzien ikonisen 1949 Triumph Trophy 500:n huutajaksi ja uudeksi omistajaksi.

Huutokauppa sisälsi muutakin memoraliaa Henry Winkleriltä (Fonzien aka Arthur Herbert Fonzarellin) esittäjä, toki pyörä oli kallein yksittäinen esine.

Rawlingsilla oli hyvä syy uhrata kuuluun Trumppaan ripakopallinen rahaa. Hän kertoi, että ennenaikaan hän tapasi katsoa isänsä kanssa yhdessä Onnenpäivät-sarjaa. Nykyään hänen isänsä on sairastunut Alzheimeriin.

Rawlings vahvisti tiedon ostosta sosiaalisessa mediassa, Webbikeworld kertoo.

– Minulla on niin monia muistoja siitä, kun katsoimme isän kanssa yhdessä "Onnenpäiviä" ja tämä palanen historiaa, on jotain sellaista mitä en halunnut pelkästään itseni, vaan myös isäni vuoksi, Rawlings kertoo.

– Vaikka isälläni ei ollut 49 Triumph Trophy 500:aa, hän varmasti ajatteli olevansa Fonz! Yhtenä vuotena kouluni markkinoille hän ajoi Kawasaki LTD 750:llään nahkarotsi yllään ja pisti pystyyn suudelmakojun. Sanotaanko, että kouluni äidit olivat Forth Worthin Fonzien faneja sinä päivänä.

Aiheesta aiemmin:

Fonzien tv-sarjassa käyttämästä prätkästä tuli kallein Triumph koskaan

Yksikään jukeboksi ei taida olla turvassa, kun Onnenpäivien Fonzien prätkä on myynnissä

Muistathan tv-sarja Onnenpäivien Fonzien? Varmaan, mutta tiesitkö, miksi hän sai tuoda moottoripyöränsä sisätiloihin?