Tuotantoyhtiö Funfar etsii koko kuvausjaksolle nostetumpiin avustajarooleihin 70-luvun henkeen sopivia henkilöitä esittämään mm. mekaanikkoja, toimittajia, faneja, VIP-yleisöä ja perheenjäseniä. 

Sarjaa kuvataan heinä-elokuussa Imatralla sekä elokuun lopulla Ahvenistolla.

Ennakkoon ilmoittautuneilla on mahdollisuus päästä esiintymään suureen yleisökohtaukseen. Kyseessä on ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä, kuinka kansainvälistä TV-sarjaa tehdään ja samalla ikimuistoinen elämys yleisönä Imatran ajojen katsomossa vuoden 1968 tai 1972 kisatunnelmasta nauttien. Kyseessä on joukkokohtaus, joten erityistä esiintymiskokemusta ei tarvita.

Tilaisuudessa tarjoilu sisältää yhden lämpimän ruoan, naposteltavaa sekä juomaa. Tarkemmat ohjeistukset mm. pukeutumisen osalta lähetetään ilmoittauttautuneille hyvissä ajoin.

Avustajarooleihin etsitään erityisesti imatralaisia ja lähiseudulla asuvia ihmisiä, 1970-luvun lookkiin taipuvia eli ilman isoja tatuointeja, lävistyksiä tai värikkäitä hiuksia. Avustajaroolituksesta vastaa roolitustoimisto Helsinki Casting.

Sarjan rooleissa nähdään niin kotimaisia tuttuja kuin kansainvälisiä tähtiä. Sarjaa kuvataan myös muualla Euroopassa, jonne otetaan mukaan joitakin avustajia.

Lue lisää aiheesta ja ilmoittaudu joko yleisöön tai avustajarooleihin Rideoutin sivuilla täältä.  

Jarno ja Soile Saarinen silloin ennen.

Jarno ja Soile Saarinen silloin ennen.

Aiheesta aiemmin:

Ratamoottoripyöräilijä Jarno Saarisen uskomaton tarina lopultakin tv-sarjaksi

Paroni Jarno Saarisen elämäkerta: lapsille (ja aikuisille) suunnattu vauhdikas ja seikkailuntäyteinen kirja julkistettiin eilen