Ensimmäinen CAKE Makka Polestar edition -erikoismalli oli väriltään Polestar Snow matta, ja se julkaistiin vuonna 2021.

Ainutlaatuista Polestarin tuntumaa ja muotoilua kompakteihin sähkömopoihin tuonut ajoneuvo myytiin hetkessä loppuun. Erityisen ulkovärin lisäksi Polestar edition -erikoisversiossa on kapeat ajovalot ja Öhlinsin valmistamat vaimentimet. Sky-värillä viimeistellyssä mallissa on myös irrotettava takateline, joka helpottaa tavaroiden kuljetusmahdollisuutta. Se on muokattavissa erilaisille varusteille, kuten laatikoille ja istuimille, mikä tekee tästä sähköisestä kulkuvälineestä entistä mukautumiskykyisemmän.

CAKE Makka Polestar edition -version huippunopeus on 45 km/h, ja siinä on kaksi ajotilaa, jotka tarjoavat pidempää toimintamatkaa ja tasapainoista suorituskykyä. Ajoneuvon myynnistä ja toimituksesta vastaa CAKE, mutta Polestar edition on saatavilla ainoastaan valituilla Polestarin markkinoilla Polestar Additionals -verkkokaupasta 14. joulukuuta, 2022 alkaen 5 300 euron hintaan.

CAKE Makka Polestar edition on saatavilla seuraavilla Polestarin markkinoilla: USA, Kanada, Ruotsi, Tanska, Norja, Suomi, Saksa, Itävalta, Sveitsi, Belgia, Alankomaat, Italia, Espanja ja Iso-Britannia.

Tutustu tarkemmin osoitteessa https://additionals.polestar.com/

Aiheesta aiemmin:

Cake Makka: kevyt, ruotsalainen urbaani sähköajoneuvo muuntuu moneen käyttöön

Ruotsalaiset Vattenfall ja Cake yhteistyöhön ensimmäisen täysin fossiilivapaan sähkömoottoripyörän valmistamiseksi

Cake on korvaamassa muovin luonnonkuitukomposiiteilla moottoripyörissään

Kalk AP: ruotsalainen aurinkoenergialla ladattava moottoripyörä on suunniteltu salametsästäjien nappaamiseen Afrikassa