Vuodesta 1999 lähtien Harley-Davidson on valmistanut myös rajoitetun erän Custom Vehicle Operations eli CVO-malleja. Niissä on panostettu vahvasti tyyliin, designiin ja yksityiskohtiin sekä tietysti suorituskykyyn normimalleihin verrattuna, joten niillä on oma vahva fanikuntansa ja CVO-mallit menevät yleensä nopeasti kaupan.

– Esittelemällä täysin uudet CVO Street Gliden ja CVO Road Gliden olemme totaalisesti kuvitelleet uusiksi kaksi Harleyn ikonisinta moottoripyörämallia ja uudelleenmääritelleet CVO:n rajat prosessissa, totesi H-D:n pääjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Jochen Zeitz. – Ajattelemalla uusiksi nämä mallit alusta alkaen, olemme ajautumassa innovaation, designin, suunnittelun ja teknologian uudelle aikakaudelle ja samalla laajentamassa Harley-Davidson CVO:n määritelmää sekä viemässä amerikkalaista touring-ajon kokemista aivan uudelle tasolle.

Harleyn tiedotteen mukaan kyseessä on suurin visuaalinen muutos koskaan, mitä nämä ikoniset mallit ovat vuosien saatossa kokeneet. Ja kieltämättä ne näyttävät entistä sulavemmilta. Odotamme mielenkiinnolla tarkempia tietoja.

Harley-Davidson Street Glide CVO 2023.

Harley-Davidson Street Glide CVO 2023.

2023 Harley-Davidson CVO Street Glide

2023 CVO Street Gliden lepakonsiipikatetta on muotoiltu uusiksi, ja paitsi iskevämpää ilmettä, sen pitäisi tarjota myös parempaa suojaa ajoviimalta. Vilkut on upotettu katteeseen, ja vaikka katteen T-muoto on säilytetty, niin sen siluetti ja graafinen linja on modernisoitu. Kate integroituu nyt polttoainetankkiin, sivukatteisiin ja sivulaukkuihin visuaalisesti. Omegan muotoinen etuvalo erottaa signeerauksenomaisesti uuden mallin.

Harley-Davidson Road Glide CVO 2023.

Harley-Davidson Road Glide CVO 2023.

2023 Harley-Davidson CVO Road Glide

CVO Road Gliden hainnokan designia on päivitetty aggressiivisesti. Kuten Street Glidenkin lepakonsiipikate, se integroituu nyt vahvasti polttoainetankkiin, sivukatteisiin ja sivulaukkuihin. Yksittäisellä Led-ajovalolla on leveä, horisontaalinen muoto ja tässäkin vilkut on integroitu katteeseen. Silti hainnokan muoto ja olennaiset elementit ovat tunnistettavissa aikojen takaa.

Yhteiset piirteet

  • – Dramaattinen uusi visuaalinen design
  • – Uusi Milwaukee-Eight VVT 121 moottori
  • – Täysin uusi jousitus
  • – Täysin uusi infotainment-järjestelmä
  • – Tulee myyntiin kahtena eri väriversiona

Tarkemmat tekniset tiedot julkistetaan 7. heinäkuuta. Lisätietoja täältä.

Aiheesta aiemmin:

Harley-Davidsonin Euroopan 120-vuotisjuhlat järjestetään Budapestissä – neljä päivää V2-koneiden jylyä ja musaa sekä muuta biletystä

Tässä ovat Harley-Davidsonin uudet, mykistävät, rajoitetun valmistuserän 120-vuotisjuhlamallit

Harley-Davidson juhlii 120. toimintavuottaan 2023 – mallijulkistukset 18. tammikuuta