Rukan uusi Madagasca-R adventurepuku muuntautuu äkillisiin ajo-olosuhteiden muutoksiin helposti ja nopeasti tarpeen mukaan.

Puvussa on runsaasti tuuletusaukkoja sekä sataprosenttisesti tuulen- ja vedenpitävä Gore-Tex-laminaatti, jotka yhdessä tarjoavat ensiluokkaisen suojan ja erinomaisen hengittävyyden. Lisäksi tämä monipuolinen Adventure puku sisältää laadukkaat Rukka D3O Air XTR - suojat.

Vedenpitävä kolmikerroskuoriasu

Adventure on laji, joka vaatii ajajaa reagoimaan nopeasti ja sopeutumaan äkillisiin sään ja olosuhteiden muutoksiin. Asvaltista soralle ja metsään, syksyn viimoista Etelä-Euroopan tai vaikkapa Afrikan kuivuuteen, helteisiin tai rankkasateisiin.

Madagasca-R-puvussa kolmikerroksinen vedenpitävä kalvo on erotettu omaksi kuoripuvukseen. Ratkaisun avulla sitä voidaan käyttää tarvittaessa joko ajopuvun päällä tai alla. 

Puvussa käytetään hartioilla, kyynärpäissä, lantiolla ja polvissa hankausta kestäviä Cordura 500D - sekä kulutusta kestäviä Cordura 1500D -vahvikkeita, ja yhdessä Gore-Tex-laminaatin kanssa ne muodostavat toiminnallisen kokonaisuuden. Yhteensä neljätoista tuuletusaukkoa varmistaa takin optimaalisen ilmanvaihdon.

Puvussa on integroidut Rukka D3O Air XTR Level 2 -suojat hartioissa, kyynärpäissä, lantiolla ja polvissa/säärissä sekä Rukka D3O Air XTR Level 1 All Back -selkäsuoja, joka voidaan päivittää Level 2 -suojaan. Lisäksi takki voidaan varustaa D3O CP1 -rintasuojalla.

Rukan uusi Madagaska-R ajoasu. Joustava, vedenpitävä ja hyvin tuulettuva.

Rukan uusi Madagaska-R ajoasu. Joustava, vedenpitävä ja hyvin tuulettuva.

Taskuja, liikkuvuutta ja vetoketjun suojalista

Takissa olevat kuusi ulkotaskua, joista yksi on vedenpitävä sekä kaksi vedenpitävää Gore-Tex taskua kuoritakissa tarjoavat runsaasti säilytystilaa.

Etuvetoketju on peitetty etulistalla, joka suojaa vetoketjua lialta, mudalta ja hiekalta. Vyötärö, helma ja hihansuut ovat säädettävissä. Ajajan liikkuvuutta parantaa puvussa käytetty joustava materiaali kyljissä, käsivarsissa ja selässä.

Madagasca-R-housuissa on neljä vetoketjullista taskua. Niistä oikea reisitasku on vedenpitävä, ja reisissä on tuuletusaukot sekä etu- että takapuolella. Housunvyötärö sekä lahkeensuut ovat säädettävissä. Muita toiminnallisia ominaisuuksia ovat Rukka AirCushion System. Hankausta kestävät nahkavahvikkeet, polvien sisäsivuilla ja takamuksessa sekä joustavat palat haaroissa, reiden sisäosassa, polvien yläpuolella ja polvitaipeessa tuovat pukuun lisää käyttömukavuutta. Puku on CE-sertifioitu luokkaan AA standardin EN 17092-3:2020 mukaisesti.

Rukka Madagasca-R takki on saatavilla koossa 46–66 kolmena eri väriyhdistelmänä. Housut ovat mustat ja normaalipituisissa housuissa (C2) on saatavilla koot 46–66, lyhyissä versioissa koot 48-66 ja pitkissä versioissa (C3) 46–58. Normaalipituisessa C2 -mallissa on saatavilla myös vaaleammat värivaihtoehdot, jotka sopivat vaaleisiin takkivaihtoehtoihin.

Madagasca-R takin hinta on 999,00 euroa ja housujen 749,00 euroa. Rukka Motorsport -jälleenmyyjät löydät osoitteesta www.rukkamotorsport.com.

Aiheesta aiemmin:

TIISTAI 29.8.2023 09:02

Rukalta huippuluokan adventure- ja touring-puku Ecuado-R – sopii ajoreissuille Pohjolasta päiväntasaajalle ja takaisin

PERJANTAI 18.8.2023 09:02

Rukalta huolettomaan kaupunkiajoon uusi rotsi ja stretch-denimfarkut

KESKIVIIKKO 12.4.2023 09:09

Motouutiset kestotestaa: Rukka Rimo-R- sekä Rimorina adventureajopuvut: Täydellinen joka kelin ajoasu?

KESKIVIIKKO 1.2.2023 11:26

Rukalta uudet Trave-R ja Traverina -takit sekä 4-Roads ja 4-Roads Lady -housut matkamotoristeille

TIISTAI 31.1.2023 11:02

Rukalta monipuolinen, kolmen vuodenajan Armagate uutuuspuku

Rukan uusi Madagaska-R ajoasu.

Rukan uusi Madagaska-R ajoasu. Tehty kovaa käyttöä varten muuttuviin seikkailuolosuhteisiin.