Maakuntalehti Karjalaisen valintalistalla Pohjois-Karjalan vuoden 2023 parhaaksi urheilijaksi on 12 urheilijaa, ja lisäksi voit äänestää myös omaa ehdokastasi.

Viime vuonna Kostamo voitti valinnan listaa sitä ennen kolme vuotta hallinneen voimanostaja Mika Törrön ja melkein ikuisuuden ykkössijoja napanneen ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräisen jälkeen. Erno pääsi siis kovaan seuraan.

Tänä vuonna ehdokkaita on kaksitoista. Erno Kostamon lisäksi listalle on nostettu Antti Aalto mäkihyppy, Maria Karjalainen penkkipunnerrus, Miika Kirmula suunnistus, Tomas Käyhkö keilailu, Teemu Lauronen freestylehiihto, Satu Lipiäinen ultrajuoksu, Suvi Minkkinen ampumahiihto, Johanna Pirskanen pesäpallo, Salla Romo voimailu, Mika Törrö voimailu ja Santeri Örn pikajuoksu.

Erno on siis – jälleen kerran – kisaamassa arvoisessaan seurassa. Mutta Ernon meriitithän kestävät mitkä tahansa mittarit, Macaon GP:n voitto 2022, neljä voittoa Imatralla 2023 ja vuoden tulokaskuski Mansaarella 2023 monesta muusta kisamenestyksestä puhumattakaan.

Äänestämään Karjalaisen sivuille pääset suoraan tästä. Muissa äänestystavoissa teksti- tai Whatsapp-viesti lähetetään numeroon 050 3500 245, ja postin kautta äänestyslomake lähetetään Karjalaisen urheilutoimitukselle osoitteeseen PL 99, 80141 Joensuu. Voit äänestää joulukuun ajan, mutta vain kerran.

Kanna kortesi kekoon ja käytä ääntäsi.

Äänestäneiden kesken arvotaan sadan euron arvoinen lahjakortti joensuulaiseen urheiluliikkeeseen.

Yleisöäänestyksen tulokset julkaistaan tammikuussa, jolloin valitaan myös Karjalaisen kultamitaliurheilija eli Pohjois-Karjalan paras urheilija. Karjalaisen kultamitalilautakunnan tekemä kultamitaliurheilijan valinta on kaikkien aikojen 72:s. Yleisöäänestys järjestetään nyt 27:nnen kerran.

Aiheesta aiemmin:

KESKIVIIKKO 4.1.2023 10:16

Erno Kostamo voitti ensimmäisenä moottoriurheilijana "Vuoden paras pohjoiskarjalainen urheilija" -yleisöäänestyksen

MAANANTAI 12.12.2022 08:01

Äänestä ja vaikuta: Katuratamoottoripyöräilijä Erno Kostamosta vuoden paras pohjoiskarjalainen urheilija?