Ludovico Lazarethin käsialaa ovat muun muassa Maseratin V8-moottorilla varustettu nelipyöräinen moottoripyörä, johon törmäsin EICMA-messuilla viime marraskuussa: Jos himoitset Maseratin V8-moottorilla varustettua nelipyöräistä prätkää, niin olisiko nyt hetki kirjoittaa Joulupukille?

Sekä tietysti hurjista hurjin: Moto Volante, lentävän moottoripyörän proto. Se oli nelipyöräinen niin ikään ja varustettu neljällä suihkumoottorilla. Siitä enemmän tarinaa tässä: Päivän video: Lazarethin oikean nelipyöräisen lentävän moottoripyörän ensileijunta

Ja nyt, tammikuussa 2024 Lazareth kertoo Instagramissa Lazareth Motorsin virallisella sivulla sulkevansa työpajansa. Sydäntäsärkevä viesti on ranskaksi ja menee käännettynä suurin piirtein näin:

Tiedote lopettamisesta Lazarethin Instagram-sivulla.

Tiedote lopettamisesta Lazarethin Instagram-sivulla.

"25 vuotta sitten heittäydyin sydäntäni myöten paljon enempään kuin vain ammattiin: todelliseen syyhyn elää. Sellaisten ajoneuvojen, etupäässä autojen ja moottoripyörien, rakentamiseen, jotka erottuvat designiltaan, tekniseltä konseptiltaan ja suorituskyvyltään.

Työskentelin 365 päivää vuodessa, 15 tuntia päivässä, nukuin työpajan yläkerrassa, etten olisi hämärtänyt unelmieni ja todellisuuden välistä rajaa, ollakseni suorassa kontaktissa luomusteni kanssa. Sallien itseni noudattaa hulluimpia ideoita, uskaliaimpia hankkeita ja monimutkaisimpia projekteja.

Se ei ole ollut helppoa, kaukana siitä, koska me tutkimme ja kokeilimme monilla asioilla, ennakoiden tulevaa. Unelmoimalla innovatiivisia ratkaisuja. Intohimon ajamana, liikuin aina eteenpäin pää ohjaustangolla, johtaen tiimiäni kiihkeällä vauhdilla kohti poikkeuksellisia mekaanisia odysseoita," Ludovico Lazareth kirjoittaa.

Lazarethin 4,7 litran V8-moottorinen LM-847

Lazarethin 4,7 litran V8-moottorinen LM-847

Sen jälkeen hän toteaa:

"55 vuoden ikäisenä on aika ottaa tauko, ja totean olevani pakotettu, monista syistä johtuen, sulkemaan työpajani. Joka tapauksessa, henki, joka ajaa Lazareth Auto Motoa, on tallella, elossa, valloittavana, yhtä lailla kuin intohimoni luoda uusiin, ennaltamäärittelemättömiin formaatteihin.

Haluan kiittää sydämeni pohjasta jokaista, joka on ollut mukanani tämän vuosisadan ensi neljänneksellä: vanhempiani ja heidän horjumatonta tukeaan, sukulaisiani ja rakkaitani, jotka ovat päivittäin rohkaisseet minua, tiimiäni, asiakkaitani, toimittajiani ja teknisiä kumppaneita, sertifioinneista vastaavia palveluntarjoajia, journalisteja ja valokuvaajia, jotka ovat antaneet näkyvyyttä työlleni, kaikkia heitä, mukaan lukien tuhansia faneja, jotka antoivat minulle siivet ja sallivat minun elää unelmaani.

Nähdään pian uusissa seikkailuissa ja unelmissa, joiden vuoksi elää...

Ludovic Lazareth."

Lähde: Rideapart.

Tänään, sunnuntaina tätä kirjoitettaessa vierailu Lazareth Motorsin virallisille sivuille tuo alla näkyvän viestin. Kyse on merkittävän aikakauden loppumisesta. Toivottavasti Lazareth Motorsin ja Ludovico Lazarethin tulevaisuus on valoisa.

Verkkosivu ei enää vastaa.

Verkkosivu ei enää vastaa.

Lazarethin Instagrqm-sivulle pääset tästä

Aiheesta aiemmin:

LAUANTAI 11.11.2023 11:32

Jos himoitset Maseratin V8-moottorilla varustettua nelipyöräistä prätkää, niin olisiko nyt hetki kirjoittaa Joulupukille?

MAANANTAI 18.3.2019 09:58

Päivän video: Lazarethin oikean nelipyöräisen lentävän moottoripyörän ensileijunta

MAANANTAI 17.12.2018 07:41

Päivän video: No nyt - lentävä moottoripyörä, jossa on suihkumoottorit pyörien navoissa - tulossa tammikuussa

KESKIVIIKKO 14.9.2016 12:52

Lazarethin Maseratin V8:lla varustettu 4-pyöräinen moottoripyörä videolla

PERJANTAI 11.3.2016 08:24

Ludovic Lazarethin rakentama kallisteltava kolmipyöräinen Gold Wing

KESKIVIIKKO 2.3.2016 18:19

Onko tämä maailmankaikkeuden ärjyin moottoripyörä: Lazareth, Maserati Quattroporten V8 ja 4 pyörää