Tämä on ensi kerta, kun suurella yleisöllä on mahdollisuus tilata HUDIlla eli Head up Displayllä, heijastusnäytöllä varustettua uuden sukupolven laajennetun todellisuuden kypärää sen jälkeen, kun Skully päätti ennätyksellisen 2,8 miljoonaa dollaria keränneen joukkorahoituskampanjansa.

– Olemme edelleen myöhässä vastauksissamme niille ihmisille, jotka missasivat joukkorahoituskampanjamme, mutta haluavat saada kypärämme mahdollisimman nopeasti joko itselleen, tai antaa sen lahjaksi jollekulle muulle, kertoo Fil Tri Marcus Weller, joka on Skullyn perustaja ja pääjohtaja. – Niinpä teimme töitä toimittajiemme kanssa kasvattaaksemme ensi vaiheen tuotannon määrää ja olemme ylpeitä saadessamme kertoa, että rajoitettu erä AR-1 kypäriä on saatavilla esitilauksessa juuri lomakauden kynnyksellä.

Osana lomakauden tarjousta asiakkaat, jotka ostivat AR-1-kypärän tämän kampanjan aikana, saavat Skully-joulukortin ja tuntolevyn, joiden avulla voivat kertoa lahjan saajalle, että kypärä on tulossa. AR-1:n hinta yhdessä heinäkuulle 2015 ajoittuvan postituksen kanssa on 1499 dollaria, 1207 euroa.

Skully AR-1 -kypärä perustuu yrityksen Synapse laajennetun todellisuuden teknologiasovellusalustaan, joka laajentaa käyttäjänsä tietoisuutta linkittämällä edistyksellisen HUD-näytön älyverkkoon, johon kuuluu kamera sekä sensoreita ja mikroprosessoreita. HUDin kuva heijastetaan aistittavaksi siten, kuin se olisi noin kolmen metrin päässä kuljettajan edessä. Kuva näyttää 180 asteen kuvakulmaisen taaksepäin kuvaavan videokameran kuvaa sekä käännös käännökseltä ohjaavan gps-navigaattorin ohjeet. Lisäksi järjestelmään kuuluu ääniohjaus ja liittäminen älypuhelimeen.

Valmistajan tiedotteen mukaan maailman älykkäimmän titteliä kantava kypärä on tilattavissa lahjaksi Skullyn verkkokaupasta.

Aiheesta aiemmin sivuillamme:

Bikehud Adventure: kypärän heijastusnäyttö muuttuu läpinäkyväksi

Maailman älykkäin laajennetun todellisuuden kypärä: Skully AR-1