Why We Ride -filmin tekijät ovat keräämässä rahaa uuden "I am Sturgis" -elokuvan filmaamiseksi. Kuten kaikki Harley-Davidsoneista kiinnostuneet tietävät, Sturgisissa on maailman suurin vuotuinen H-D-kokoontuminen, jolla on legendaarinen maine. Tämän vuoden kokoontuminen on sikäli erikoinen, että se on 75-vuotisjuhlakokoontuminen, ja se on yksi syy, miksi elokuvantekijät haluavat olla paikalla.

Why We Ride on laitettu ilmaiseksi nettiin jakoon "I am Strugis"-joukkorahoitushankkeen sivustolle. Tekijät toivovat, että hyvän elokuvan ilmainen katselu saisi meidät avaamaan lahjoitusarkkumme salvat ja antamaan esimerkiksi viiden taalan verran rahaa "I am Stirgis" -leffan tekemiseen.

Pääset katsomaan KickStarterissa Why We Riden tästä. Samalla sivulla on myös tietoa siitä, mikä tulevan elokuvan rahoitustilanne on, sekä tietysti väylä sijoittaa rahaa siihen.

Elokuva kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa. Sitä ovat ylistäneet sekä kriitikot että tavalliset katsojat. Sen ovat tehneet motoristit motoristeista, ja se kyllä näkyy ja tuntuu.

Aiheesta aiemmin sivuillamme: Tulossa kaksi mp-elokuvaa: Sturgisista kertova Harrikka-leffa ja sivuvaunukoirien oma leffa