Why We ride -filmin tuotantotiimi on käynnistänyt Kickstarter-kampanjan rahoittaakseen seuraavan elokuvansa I am Sturgisin. Elokuvan Kickstarter-sivulle pääset tästä.

– Olemme saaneet tuhansittain kirjeitä, joissa fanit ovat kertoneet, että nähtyään Why we Ride -elokuvan ovat aloittaneet moottoripyöräilyn, elokuvan tuottaja James Walker kertoo. – Emme voi lopettaa vain yhteen elokuvaan. Tämä on nyt liike, ja meistä olisi hienoa, että yhteisö auttaisi meitä jatkamaan ispiroivien moottoripyörätarinoiden kertomista.

Elokuvaan sopiva aihe on tänä vuonna pidettä Strugisin kokoontumisajon 75-vuotsijuhlaralli. Viime vuosina siihen on osallistunut jopa puoli miljoonaa ihmistä, mutta tänä vuonna arvioidaan osallistujia tulevan paikalle jopa miljoona. Why we Ride -elokuvan ensimmäinen kuvauspaikka oli Sturgis, ja tunnelmalla oli oma vaikutuksensa elokuvan tekoon.

– Siellä on henki, joka tulee sisään sinuun ja nappaa sydämesi, kertoo tuottaja-ohjaaja Bryan H. Carroll. – Balack Hillin kauneus tulee Jumalasta. Otat kivenmurikan käteesi ja tunnet sen energian, tunnet sen ilmassa. On helppo ymmärtää, miksi Amerikan intiaanit pitävät paikkaa pyhänä.

I Am Sturgis. The Movie:

 Sit Stay Ride 2

The Best Bar in America- ja Sit Stay Ride -elokuvien tekijät puolestaan hakevat joukkorahoitusta viimemainitun jatko-osalle Kickstarterin kautta.

Elokuvahan kertoo sivuvaunumoottoripyörien kyydissä matkaa tekevistä koirista. Emme valitettavasti toimituksen suulla pysty kommentoimaan Sit Stay Ride -elokuvasta muuta kuin että sen traileri oli hauska. The Best Bar in America -elokuvan arvosteluumme löydät kuitenkin linkin tämän jutun lopusta.

"Vote yes for sidecar dogs" toivottavat elokuvan tekijät. "Äänestä sivuvaunukoirien puolesta", toivovat elokuvan tekijät. 186 ihmistä on jo äänestänyt "kyllä" eli käynyt rahoittamassa elokuvaa.

Sit Stay Ride 2:

Aiheista aiemmin sivuillamme:

Elämää suurempi elokuva: ihmisen parhaat kaverit sivuvaunuissa

Elokuva-arvio: Moottoripyöräilyn Zeniä ja baarien veljeyttä etsimässä - Best bar in America

Why We Ride mp-elokuva saatavilla DVD:nä ja digikopiona maailmanlaajuisesti