Amok Draumr on sivuilta tukipisteiisiin esimerkiksi puihin kiinnitettävä riippumatto, joka toimii myös sekä telttana, istuimena että ajanviettopaikkana. Mukanaseuraavalla tarpilla Draumr pitää myös sadetta. Riippumattoteltalla tarppeineen on painoa yhteensä vain 2056 grammaa, joten se on varteenotettava majoite vaeltajalle ja motoristille.

Amokin Steinar Bukve Witsø kertoi, että tuotetta kehitetään koko ajan käyttäjäpalautteen pohjalta, ja Draumrin 3.0 -versiota tehdään uudessa tehtaassa ja uusien alihankkijoiden kanssa. Tavoitteena on antaa tuotteelle entistä nautittavampi loppusilaus, jotta se olisi mukavampi matkaväline ulkosalla köllötellessä. Draumrin viimeistelyyn on kiinnitetty runsaasti huomiota.

Uusi hyönteisverkko on hengittävä, ja sen säädöt antavat enemmän tilaa. Draumrin taskut on nyt tehty venyvästä materiaalista, joten niihin mahtuvat myös isommat pullot. Lisäksi ilmapatjan asettaminen paikalleen on nyt helmpompaa ja pakkaukseen on lisätty kiinnityshihnat, jolloin se on helpompi pakata vaikka repun päälle.

Amok Draumr 3.0.

Amok Draumr 3.0.

Suomalaisena maahantuojana toimii Tentsile Finland, hinta on 349 euroa. Draumrin voi hankkia tietysti myös Amokin verkkokaupasta, josta myös lisätietoja. Alla myös Shugin tekemä testivideo Amokista, joka antaa varmaan parhaan mahdollisen kuvan vermeen ominaisuuksista.

Aiheesta aiemmin sivuillamme: Amok Draumr - riippumatto kuin teltta retkikäyttöön

 

Amok Draumr 3.0.

Amok Draumr 3.0.