Plutoniumin takana on Marilyn Yu -niminen naishenkilö. Hän osti ensimmäisen skootterinsa 2011 ja moottoripyöränsä vuotta myöhemmin. Tällä hetkellä hän ajaa Triumph Street Triple R:llä ja väittää rakastavansa moottoripyöräilyä. Ainoa asia, mistä hän ei ole innostunut, ovat naisille suunnatut ajovarusteet.

Muotisuunnittelija Marilyn Yu.

Mitä muotisuunnittelija tällaisessa tilanteessa tekee? Tietenkin oman mp-asusarjansa. Plutonium Moto -sarjassa on tyylikkäitä ja turvallisia naisille tehtyjä skootteri- ja moottoripyöräkäyttöön tarkoitettuja takkeja. Sarjassa yhdistyy kaksi Yun intohimoa: moottoripyöräily ja muoti.

Yun mp-takit on helppo sopeuttaa monenlaisiin tilanteisiin: takki rakentuu eri kerroksista. Suojaava päälliosa on erillinen kerros, joka voidaan helposti poistaa. Tämä tarkoittaa sitä, että takkia voi käyttää myös ilman "panssari"kerrosta, kun saapuu päämäärään. Sisempää takkiosaa voi käyttää myös muiden Plutoniumin Moto-takkien kanssa, joten voit säästää rahaa, mikäli havittelet useampia takkeja. Päällys- ja sisätakin voi aina ostaa erikseen.

Emma-takki.

Mallistoon kuuluvat Emma-takki, 1550 dollaria, ja sisätakki 600 taalaa, takki on nimetty  Kostajien Emma Peelin mukaan. Elizabeth-takki on taas saanut nimensä kuningatar Elisabethista. Sen hinnat ovat 1225 ja 450 dollaria. Victoria-takki on puolestaan saanut nimensä viktoriaanisen aikakauden edustajista. Se on Plutoniumin pisin malli, ja sen sisätakissa on thinsulate-vuori, joten se sopii myös kylmään ilmaan. Hinnat 1450 ja 650 dollaria.

Elisabeth.

Takkien ulkokuoret ovat Corduraa ja nailonia ja ne on tehty vesitiiviiksi. Sisävuori on polyesteriä. Sisätakki on hengittävää, mutta tuulen- ja vedenpitävää nailonia polyesterivuorella.

Takit valmistetaan San Franciscossa Kaliforniassa. Lisätietoja Plutoniumin kotisivuilta. Tätä kirjoitettaessa takit saa tutustumistarjouksena 50 % alennuksella.

Aiheesta aiemmin sivuillamme: MotoChic: ajovarusteita naisilta naisille

Victoria.