Kesän esittelytilaisuuden tarkasta vartioinnista huolimattahan nettiin levisi kulovalkean tavoin kuva uudesta SuperSportista. Pyörä esiteltiin koodinimellä Project 1312. Arvioiden mukaan kyse oli 939 SuperSportista. Kuva on tämän jutun aloituskuvana.

Ducatin tiedotteen mukaan malli on tarkoitettu jokapäiväiseen sporttityyliseen ajoon. Luvassa pitäisi olla hauskanpitoa, ketteryyttä ja helppoa käsiteltävyyttä sekä tietysti urheilullisuutta.

Muuta uutta Ducatilta ovat Euro 4 -yhteensopivat moottorit Monster 821:een ja Diaveliin. Monster 821:n saa myös Dust Grey -värisenä, joka on niinikään uutuus.

Vuosimallin Ducati Monster 821 ja uusi 'Dust Grey' väri.

Vuosimallin Ducati Monster 821 ja uusi 'Dust Grey' väri.

Ducatin superbike-perheeseen on tehty päivityksiä. 1299 Panigalessa ja 1299 Panigale S:ssä on uusi kehitysversio Ducatin luistonestojärjestelmästä ja wheelieiden kontrollijärjestelmästä. Nämä järjestelmät nähtiin ensi kertaa 1299 Panigale S Anniversario -mallissa, ja niiden tarkoituksena on maksimoida suorituskykyä ja aktiiviturvallisuutta. Päivitetyissä järjestelmissä on uudet algoritmit, joiden ansiosta ne puuttuvat aiempaa nopeammin ja täsmällisemmin tapahtumien kulkuun.

2017 Ducati 1299 Panigale S.

2017 Ducati 1299 Panigale S.

Multistrada 1200 S:ään tulee uusi väri, Volcano Grey. Lisäksi koko Multistrada 1200-perheeseen tulee teknisiä päivityksiä: uusi ilmanottokotelo sekä moottorin kalibrointi. Näiden uudistusten pitäisi tuoda kaksisylinteriseen Testastretta DVT -moottoriin vielä lisää jytyä keskikierrosalueelle.

Palaamme asiaan tiistaina. Perinteiseen tapaansa Ducatin suurimmat uutuudet julkistettaneen vasta marraskuussa Ducatin kotitantereilla EICMA:ssa.

Lue myös tämä: Vakoiltu: Ducati "Project 1312", uusi Supersport S?

'Volcano Grey' väri on uutta vuosimallin 2017 Ducati Multistrada 1200 S:lle.

'Volcano Grey' väri on uutta vuosimallin 2017 Ducati Multistrada 1200 S:lle.