Lisäksi elokuvan krediiteissä on omistuskirjoitus "Seguana Harrisin muistolle".

Harris tunnettiin ensimmäisenä afro-amerikkalaisena ammattimaisena naispuolisena road race -kuljettajana. Hän toimi elokuvassa Zazie Beetzin esittämän Domino-supersankarin stunttina. Deadpool 2 oli Harrisin ensimmäinen elokuvastunttikeikka. Hän kuoli menetettyään moottoripyöränsä hallinnan ja törmättyään rakennukseen.

26-vuotias Zazie Beetz ilmaisi suruaan tapahtuneesta sosiaalisessa mediassa.

"Sydämeni on särkynyt viimeisen kahden päivän aikana, ja olen etsinyt mitä sanoa tai tehdä" näyttelijätär postasi Instagramissa 17. elokuuta. "Tiedän että se mitä tunne ei ole mitään verrattuna siihen, mitä hänen rakkaansa, ystävät ja perhe tuntevat. Minun sydämeni ja rakkauteni menee heille kaikille ja heidän luokseen. Näyttelijät ja muu miehistö lähettää rauhaa, parantumista ja syvimmät surunvalittelunsa."

Myös elokuvan tähti, 41-vuotias Ryan Reynolds esitti surunvalittelunsa näyttelijöiden ja koko joukon puolesta tuona päivänä.

"Menetimme tänään traagisesti miehistömme jäsenen kuvatessamme Deadpoolissa", hän totesi sosiaalisessa mediassa. "Sydämemme ovat murtuneet, autiot... mutta tunnistamme myös sen, että mikään ei voi tulla lähellekään sitä surua ja ääretöntä tuskaa, mitä hänen perheensä ja rakkaiden täytyy tuntea tällä hetkellä. Minun sydämeni kääntyy heidän puoleensa, kuten kaikkien niiden, joita hän kosketti tässä maailmassa," Reynolds kirjoitti.

Deadpool 2 on juuri ilmestynyt elokuvateattereihin myös Suomessa. Asiasta kertoi ensin People.

Aiheesta aiemmin: Deadpool 2:n kuvauksissa kuollut stunt-nainen eli moottoripyöräunelmaansa todeksi