Damon HyperFighter Colossus on raaka, muskelisiluettinen streetfighter. Se on riisuttu urbaanisoturiversio Damonin ensimmäisestä HyperSport-pyörästä ja perustuu yrityksen Hyperdrive-teknologiaan.

Se on maailman ensimmäinen monokokkirakenteinen, sataprosenttisesti sähköinen voimalinja, joka muodostaa Damonin moottoripyörien ytimen.

HyperSport-moottoripyörät tarjoavat rajusti voimaa, omanlaisensa designin ja uusia teknologioita. Näitä ovat CoPilot ja Shift, jotka ovat vakiona mukana kaikissa malleissa.

Colossusta valmistetetaan kaikkiaan 100 kappaletta, ja ne myydään tilausjärjestyksessä. Pyörä on varattavissa jo nyt Damon.com-osoitteessa. Kun erä on myyty loppuun, malli poistuu markkinoilta.

Damon Colossus hyperfighterin siluetti.

Damon Colossus hyperfighterin siluetti.

Oheiselta videolta saa vähän tuntumaa pyörään ja sen asenteeseen. Videon voit katsoa myös täällä.

Pyörä esitellään virallisesti Las Vegasin CES kuluttajaelektroniikkamessuilla 5. tammikuuta 2022.

Samalla kun kertoi tulevasta Colossuksesta, Damon kertoi saaneensa toisen sarja B:n 30 miljoonan dollarin rahoituskierroksensa menestyksellisesti päätökseen.

Damon Hyperfighter Colossus:

  • - 200 hv
  • - >200 Nm maksimivääntö
  • - huippunopeus 274 km/h
  • - 0-100 km/h 0-60 < 3 sekuntia
  • - CoPilot: 360˚edistynyt varoitusjärjestelmä, joka käyttää tutkaa, kameroita ja ei-näkeviä sensoreita pitääkseen silmällä moottoripyörän ympärillä liikkuvien ajoneuvojen suuntaa, nopeutta ja kiihtyvyyttä varmistaakseen kuljettajan häiriintymättömän tilannetietoisuuden.
  • - Shift: Napinpainalluksella patentoitu elektroninen ergonomiansäädinyksikkö auttaa kuljettajaa muuttamaan ajoasentoa säädettävällä ohjaustangon asennolla ja kallistuskulmaltaan säädettävällä tuulilasilla, jolla voi dramaattisesti vähentää ilmavirtaa ja parantaa pitkän matkan ajomukavuutta. Kaikki tämä pyörän liikkuessa.
  • - Akku 20 kWh
  • - Ajomatka latauksella 235 km / yhdistetty kaupunki / maantie.
  • - Hinta 35 000 dollaria.

 

Aiheesta aiemmin:

Damon Hypersport Pro -sähkömoottoripyörässä on tekoälypohjainen ennakoiva törmäyksenvaroitusjärjestelmä

Damon Hypersportsilla jo 16 miljoonan edestä ennakkotilauksia – kasvua 60 % koronapandemiasta huolimatta

Sähköinen Damon Hypersport Premier: 200 hv, 200 Nm, > 320 km