TVS Motor Company (TVSMC) ja Gameloft ilmoittivat peliyhteistyöstään Intiassa. Pelaajilla on nyt mahdollisuus pelata suositulla TVS Apache RR 310 -moottoripyörällä Asphalt 8: Airborne -pelissä. Kyse on ensimmäisestä intialaisesta kaksipyöräisten valmistajasta, joka tuo moottoripyöränsä suosittuun pelisarjaan.

Gameloft’s Asphalt 8 on eräs johtavimpia bensankatkuisia kisapelejä maailmassa.

Tämä yhteistyö merkitsee sitä, että TVS laajentaa Apache-mallinsa rynnäkköä toimittaakseen vertaansa vailla olevan kisakokemuksen yli 4,8 miljoonalle asiakkaalleen sekä online- että offline-versiona. Linjassa jatkuvasti kasvavan kisapelikiinnostuksen ja TVS Apachen kohdeyleisön kanssa integraatio tekee tästä taas uuden median, millä lähestyä innokkaita kaikkialla maailmassa silloinkin, kun nämä eivät istu moottoripyöriensä selässä.

Pelissä nähtävä TVS Apache perustuu TVS Racingin "Radalta tielle" filosofiaan, jonka mukaan jokaisen Apachen pitäisi olla paras luokassaan suorituskyvyn, teknologian ja tyylin osalta.

Lisätietoja Gameloftin sivuilta. Asiasta kertoi ensin Superbike News.

TVS Motor Company tunnetaan mm. siitä, että se valmistaa kaikki BMW:n 310-kuutioiset mallit. TVS osti myös Norton Motorcycle Companyn tämän konkurssin jälkeen ja on sijoittanut sen uuteen tulemiseen jo yli 100 miljoonaa euroa.

Aiheesta aiemmin:

Norton esitteli uuden päämajansa: osoittaa intialaisomistajan vahvaa sitoutumista merkin tulevaisuuteen

Intialaisessa TVS Apache 310 RR:ssä on BMW:ltä "lainattu" kone

TVS nimitti Nortonille väliaikaisen pääjohtajan, tulee Harley-Davidsonilta

BMW / TVS:n katettu sporttikonsepti G 310 R:stä julki

TVS matkalla maailman viiden suurimman mp-valmistajan joukkoon